[ Iron Maiden Fan @ 30.01.2007. 19:16 ] @
Pozdrav svima,

pretrazivao sam ovaj forum,.. procitao veci broj tema vezanoza wireless, ali nisam nasao sve informacije koje su mi potrebne, pa ako neko ima slobodnog vremena, dobre volje i znanja naravno, bio bih mu zahvalan da mi odhovori.

E, pa ovako.

Uz MSI K8N maticnu plocu sam dobio uz standardnu opremu za nju i MSI 802.11g
http://www.msi.com.tw/program/...cmu/pro_cmu_detail.php?UID=608

Em sad, koristio bih je za povezivanje sa drugim racunarima - direktno, ako je moguce - kako sam video na ovom forumu kartica mora da podrzava ad-hok,.. da bi se direktna konekcija mogla uspostaviti :) - da li ova kartica koju posedujem to podrzava!????
Takodje, interesuje me realan domet za povezivanje, brzina i sl....
hkm... jedan drug sa kojim bih se povezao ima ugradjenu karticu u MSI MEGABOOK L710 - da li je moguca konekcija izmedju moje i ove iz notebooka? Takodje na drugom racunaru ima MSI, ali u vidu USB adaptera! - da li je moguca veza izmedju nje i one iz notebooka i te, i da li je moguca veza izmedju ove moje i USB?

E, da.... ne razumem se, kao sto se da videti u mreze... te bih Vas zamolio da ako mozete ovde prekopirate ili mi date urlove stranica na kojima mogu naci parametre za podesavanje kartica i windowsa...

Unapred zahvalan!
Hitno mi je! :(
[ Goxomania @ 30.01.2007. 20:48 ] @
Vecina wifi adaptera podrzava ad-hok, verovatno sve koje se mogu koristiti kao klijent adapter. Tako da cemo pretpostaviti da i tvoj adapter to podrzava. Jesi li uspeo da dignes drajvere za pomenuti hardver i vidis ne uspostavljenu konekciju u network connections? Ako si to uradio sigurno ces na forumu naci dalje objasnjenje za setovanje same mreze i serovanje interneta itd... to je objasnjavano vise puta. Ako je nesto drugo problem, pisi dokle si stigao...