[ gaci.s @ 31.01.2007. 00:49 ] @
Zdravo,renderovan materijal iz VEGASA nemogu da preko nera 7 narežem na disk zakućni DVD plejer,HELP!!
[ MIHAEL GABRIEL @ 31.01.2007. 13:18 ] @
U kojem si projektu renderisao,koji template si uzeo,pokusaj u mpeg2,provjeri si codece instalirane,mozda nemas odredeni codec,ili nije kompaktibilan sa nerom7.
[ deks007 @ 31.01.2007. 19:56 ] @
Renderovan materijal editujes u DVD Arhitektu i onda dobijeni Video TS (vobovi ) rezes kao DVD Video u Neru . Pozdrav !
[ gaci.s @ 01.02.2007. 00:38 ] @
Nemogu da verujem,od letos sam tražio Vegas i Ulead studio 8 i sad kad sam našao ova dva programa i naučio da radim sa njima nemogu da narežem disk. Gde sad da nađem DVD arhitekt zar nemože preko Nera? Inače materijal sam renderovao u DVD pal formatu.
[ hjasko @ 04.02.2007. 07:42 ] @
Pozdrav!

Mogu Ti preporuciti ono sta ja radim sa Vegasom a to je da projekat eksportujem u MPEG-2 pa onda pomocu NeroVision programa prebacim na DVD,sto je po meni dobra opcija jer Ti NeroVision dopusta pravljenje menija i mnogo drugih stvari te dopusta izbor brzine snimanja sto je vrlo cesto problem kod drugih softvera...Naime ako prebrzo snimim DVD postoji velika vjerovatnoca da nece da "igraju" na svim ovim novim plejerima...

HJasko