[ dekivicko @ 31.01.2007. 16:15 ] @
| Da li mozete da mi preporucite fax program za modem koji ima funkciju kao i fax masina tj. da se u toku razgovora moze da ukljuci signal za slanje i primanje fax-a i gde se moze preuzeti free verzija. Unapred hvala. |
[ mikoni @ 03.02.2007. 09:58 ] @
Ne razumem zašto tražiš poseban program kada ga imaš u svakoj verziji Windows-a. Ako nije instaliran, odeš u Add/remove programs u Control panel-u i klikneš opciju add/remove windows components, u sledećem meni-u klikneš fax i instaliraš veoma jednostavan i koristan program. Koristim ga pet-šest godina.
Inače, ima gimila programa a jedan od boljih programa je snappy fax 2000 ( ovo nije reklama za isti ), ali ima i falinku - nije besplatan.
Pozdrav, Mikoni
[ dekivicko @ 03.02.2007. 13:02 ] @
Instalirao sam ja fax iz windows-a xp sp1 medjutim kod njega ja nisam uspeo da primim fax kada sam se vec javio na telefon, jedino sam uspeo da primim pre samog javljanja tj. automatically answer after ..... Da li i ti tako radis?
[ mikoni @ 03.02.2007. 17:26 ] @
Da li si setovao fax u Control panel/Printers and faxes/Fax/Properties/ Receive/Enable device to receive/Manual.
Trebalo bi da radi.
Konforoniji software potraži na Softpedia.com.
Pozdrav, Mikoni
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.