[ Ka2 @ 31.01.2007. 18:46 ] @
| Postavili smo sajt iz potpisa... za nas klan... tacnije, drugar jedan je sve to radio, ja se ne razumem u to... to je izgleda neki template... imamo problem... dodali smo nekih 5-6 tacaka u profil koje nisu bile po defaultu... i sada kada upisemo nesto u ta polja, kliknemo na UPDATE, on kaze ok ali vec u sledecoj iteraciji nema nicega u tim poljima i on nece da zapamti unesene promene.
Da li neko zna u cemu je problem?
[Ovu poruku je menjao Ka2 dana 01.02.2007. u 16:13 GMT+1] |
[ BoFkE-ZEROX @ 01.02.2007. 12:40 ] @
Postavi link. :)
[ Ka2 @ 01.02.2007. 15:13 ] @
Pa kazem da je iz potpisa. Imas link u potpisu. Radi se o e107 website sistemu. Skinuli smo ga sa njihovog sajta.
Osim ovog problema imam jos nekoliko. Na primer, ne mogu da nadjem opciju za dodavanje smajlija, tacnije ta opcija ne postoji i ne mogu da provalim kako da promenim prostor za QUICK REPLY na forumu da bude veci i da povecam font. Pitam se da li to zavisi samo od teme, znaci ako je tema takva kakva je onda nema promene?
[ Ka2 @ 01.02.2007. 21:50 ] @
Sad' imam jedan drugi problem iako ni ovaj prvi nisam resio.
Znaci, ubacim smajlije na sajt... kopiram ih preko FTP-a tamo gde treba... i normalno se vide u admin meniju, ja ih aktiviram ali kada kliknem na njih u poruci kako bih izabrao jedan, firefox mi otvori samo jedan bedno mali prozorcic u koji ne mogu da stanu ni 5-6 smajlija i samo mi i toliko i prikaze i ja taj prozor ne mogu da povecam i ne mogu da manipulisem sa njime. Sta da radim?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.