[ kooole @ 31.01.2007. 19:48 ] @
Znam da je na forumu dosta pisano o ovome, ali s obzirom da se novine u ovoj oblasti neprestano desavaju, a i cene monitora se menjaju iz dana u dan, moram pitati... koji 19-o incni monitor bi preporucili, a da se trenutno moze uzeti do nekih 250 eura (ili hajde 280 eura maksimalno!!!)? Nemam iskustva sa TFT monitorima pa se bojim da ne pogresim, a gresku cu verovatno primetiti tek par meseci posle kupovine... Jako mi se svidja to sto Philips daje garanciju po kojoj mogu da reklamiram i jedan jedini mrtav piksel (vole bih i da vasi predlozi budu sa slicnom garancijom :)). Mogu da uzmem, Philips 190s za nekih 230-240 eura, ali verovatno postoji i neko bolje resenje. Igrice necu igrati, bice koriscen za razne text editore, surf, filmove itd. Potrebno mi je da monitor bude prijatan za oci, da mogu da ga gledam satima i satima :)... Takodje, ne bih za tri godine da menjam monitor... makar 5-6 :). Pozeljno bi bilo da ima DVI, ali nije obavezno. P.S. Da li jos neki proizvodjac daje garanciju na svaki mrtav piksel (sta je sa Acer, LG itd.)? [Ovu poruku je menjao kooole dana 31.01.2007. u 22:17 GMT+1] |