[ Kosta ******um Rex Persia @ 01.02.2007. 01:25 ] @
Poydrav svima ovde, a posebno poznavaocima Telekoma. Naime, bio sam na jednoj žurci i upoznao sam dve mnogooo lepe sestre. Poenta je u tome da je starija sestra meni dala, izgleda, stari analogni broj telefona, jer je zaboravila da je promenila broj na digitalni.

Taj analogni broj još uvek zvoni, samo se niko živ ne javlja, a kada sam zvao 988 rečeno mi je da taj broj ne postoji, tj. da je promenjen skoro.

Pa sad vas molim da imate razumevanja i pomognete mi da nekako da osnovu tog starog analognog broja nađem novi broj koji sestre sada imaju. Da li je potrebna neka debela veza u Telekomu da bih to saznao (broj je iz Bora), ili možda postoji neki drugi način?

Moliću vas da ako ovde ima radnika Telekoma Srbija, da mi oni objasne kako ovo mogu da odradim, a naravno i ostali ako znaju nešto da mi pomognu biću veoma zahvalan.

Ako neko ne sme ovde da iznosi podatke, molim da me kontaktirate preko privatnih poruka.

Ne znam prezime, znam samo njihova imena, a telefon se skoro sigurno ne vodi na njih već na njihove roditelje.

Pozdavlja vas zatreskani Kosta.

[ calexx @ 01.02.2007. 08:27 ] @
A šta ako uopšte nije u pitanju stari broj nego ti je namerno dala pogrešan? ;>
[ Kosta ******um Rex Persia @ 01.02.2007. 19:21 ] @
Moguće je i to, ali devojka je zaista bila korektna, pričali smo nekoliko munuta sasvim normalno, bila je polupijana, kao što sam rekao.

Danas sam išao na Telekom sajt i utvrdio da broj koji mi je dala zaista ne postoji, ali postoji broj kome je dodata cifra 4 ispred onog broja koja mi je ona dala. Videću.

Buljko, ajde objasni mi na privatnu poruku malo bolje na šta si mislio, molim te. Hvala ti.