[ roza @ 01.02.2007. 14:27 ] @
| Drugar me zamolio da mu pogledam lap top.Stalno mu izbacuje upozorenje pored sata sistem eror.Neznam tacno sta pise uglavnom spominje viruse i spyware-ve od kojih ne moze Windows(service pack 1) normalno da radi.Skeniro sam ga sa kasperskim internet security i nasao je oko 52 infekcije- trojanaca,crva,adwerova,spywerova itd.Znaci komp je inficiran zesce.E mene sad zanima ako pocnem da ih brisem da li cu ostetiti sistem tj.Windows ili mu negine reinstalacija? E da na njemu ima veoma vaznih podataka u programu BlueSoft(mislim da je to za vodjenje knjiga) i nema instalaciju tog programa.A i skup je ko djavo!Pa dajte neki savet!Unapred zahvalan! |
[ Zoran Rodic @ 01.02.2007. 15:33 ] @
1. Ne postoji ni jedan valjan razlog da neko nema instaliran xp service pack 2.
2. Pre bilo kakve akcije, napravi backup svih podataka a koji se odnose na finansijski program Blue Soft.
Nisam imao iskustva sa njim, ali pozovi podrsku i pitaj ih koje direktorijume da sklonis i da li ima neku automatizovanu backup opciju.
3. Potpuno je nebitno sto ne poseduje instalacioni CD jer ako je platio licencu i podrsku, uvek moze dobiti kopiju.
[ Slobodan Trebovac @ 01.02.2007. 17:55 ] @
E sad, problem je vjerovatno sto nije bio tu kad se BS placao, pa je uzeo "onu drugu" verziju, "malcice" jeftiniju.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.