[ pobesnelipostar @ 02.02.2007. 19:12 ] @
Skoro sam reinstalirao sistem pomocu acronisa...kad sam podigao sistem sve je bilo ok ali me Win XP obavestava da je
nod32 ...out of date...ok ,mislim se odem na net i odradim update i sam nod kaze da je update ok ali onaj XP crveni stit kod sata u task baru i dalje stoji...Kao da ne provaljuje da je update odradjen...XP ne vidi da je Nod32 updateovan...Zna li neko??????
[ zoran_dojkic @ 02.02.2007. 20:12 ] @
Poništi sve ovo.

[ aco murija @ 02.02.2007. 22:32 ] @
Citat:
pobesnelipostar: Skoro sam reinstalirao sistem pomocu acronisa...kad sam podigao sistem sve je bilo ok ali me Win XP obavestava da je
nod32 ...out of date...ok ,mislim se odem na net i odradim update i sam nod kaze da je update ok ali onaj XP crveni stit kod sata u task baru i dalje stoji...Kao da ne provaljuje da je update odradjen...XP ne vidi da je Nod32 updateovan...Zna li neko??????

Izvinavam se sto citiram ovoliko teksta, ali to radim namerno a ne iz neznanja.
Verujem da je problem u tome sto kada se reinstalira operativnisistem iz nekog image fajla POSTAVLJA se datum ONAJ kada je napravlen taj image-fajl.
sto znaci da UVEK treba proveriti sat i korigovati po potrebi.
Mislim da zbog greske u sistemskom vremenu, tj verovatno i u datumu a posto je jos "pocetak godine" verovatno je greska i u godini.
Proveri.
[ Zoran Rodic @ 03.02.2007. 10:13 ] @
Pojedini "besplatni i beskonacni" kljucevi za "legalizaciju" Noda-a umeju samo da prijavljuju uredno odradjen update status, dok su zapravo, definicije "malko" starije.
U principu, sa nelegalnim antivirusom nikad nisi siguran
[ zoran_dojkic @ 03.02.2007. 11:44 ] @
Citat:
aco murija: POSTAVLJA se datum ONAJ kada je napravlen taj image-fajl

Nije tačno.