[ mickovp1 @ 02.02.2007. 21:04 ] @
Planiram kupiti istoimeni stampac pa me interesuje,ako ga neko ima, koliko je dobar u odnosu kvalitet-cena,potreban za kucnu upotrebu.Unapred zahvalan na odgovorima.

Niko nista,?? ja ga narucio pa ce vidimo sta i kako.

[Ovu poruku je menjao mickovp1 dana 18.02.2007. u 14:19 GMT+1]
[ NexyBG SK @ 08.04.2007. 18:56 ] @
Imam ga ja, eto barem neko da ti odgovori ,stampac sve u svemu nije los jeste da malo vise jede boju ali sta je tu je ! za kucnu upotrebu je skroz ok ,i da napomenem da mu je i skener skroz dobar ... sve u svemu za kucnu upotrebu kao sto si i sam rekao sasvim je dobar uredjaj ! toliko od mene
pozdrav
[ mkvb @ 23.04.2007. 08:06 ] @
Pomagajte ljudi! Radi se o ovom stampacu Epson DX5050, juce sam 3 sata pokusavao da ga nateram da povuce papir i nista, jednostavno kada pustim nesto da stampa samo posle par sekuni upali Error lampicu i ni makac, nece da povuce papir, skener radi fenomenalno ali stampanje nece, ni sa kompjutera a ni direktno kopiranje! Izludjuje me! Jel zna neku u cemi bi mogao biti problem, hvala
[ NexyBG SK @ 30.04.2007. 23:06 ] @
Da li si pravilno stavio ketridze ??? proveri obavezno ako mislis da si stavio pravilno izvadi ih i probaj opet da stavis ,ako si ga kupio u radnji reklamiraj ga (ako mislis da si sve lepo podesio) !!! cini mi se da je u pitanju zelena kutija u njoj imas i pomalo podeblji "MANUAL" , svejedno prelistaj uputstvo malo bolje ...
[ mickovp1 @ 16.06.2007. 00:41 ] @
Sve u svemu sam zadovoljan printerom ali!!!! uvek postoji to problematicno ali,kako napuniti ketridze trazio sam svuda po netu ali bezuspesno,tako ako neko bilo sta zna nek javi pa ce probamo.Pozdrav