[ GMC @ 03.02.2007. 00:02 ] @
Cao

Ovako citam iz baze neke podatke i pomocu PHP-a ih echo i prikazujem korisniku. Pored samih podataka iz baze pomocu echa ispisujem i jos neke HTML stvarcice (kao recimo <label> pa taj podatak </label)... uglavnom da neduzim sve radi kako ja hocu osim sljedeceg:

Moram napraviti opciju kada se klikne na jedan od ovih podataka u ovim "label"-ima znaci na obicni tekst trebao bi se pored njega pojaviti jedan textfield i button koji ja prikazujem pomocu JS funkcije i onclick eventa(textfield i button su mi hidden dok ih JS funkcija ne prebaci da su vidljivi) i to sve super radi kada ja sve to ne prikazujem sa PHP-om nego cisti HTML. I skontao sam da je problem to sto se to sve ispisuje sa echo-om. Ja ne znam kako da izvedem to drugacije pa da mogu uraditi ovo sto zelim

Po obicaju sam napisao kilometar teksta a slabo objasnio pa ako treba jos podataka recite, i da ovo mi je hitno pa cu biti zahvalan za svaki odgovor
[ Nemanja Avramović @ 03.02.2007. 00:21 ] @
Treba još podataka, kao i kod koji si pisao (i PHP koji ne radi i čist HTML/JS koji radi).
[ Nemanja Avramović @ 03.02.2007. 11:49 ] @
Pa reče čovek da mu radi dok ne echo-uje preko PHPa. Dakle, čekamo kodove :)
[ GMC @ 03.02.2007. 12:33 ] @
Hvala ljudi na pokusaju za pomoc , pa evo i dio koda

PHP dio, znaci ovo je samo kod kojim ispisujem ovo sto zelim jer ostalo nije ni bitno. Inace je smjesten u while petlji koja kao sto vidite ispisuje ovaj tekst u tabeli...
Code:

echo" <p> 
".mysql_result($result,$cijene_krajnji_t,"usluga")."<label onclick='sakriveno()'> Cijena:".mysql_result($result,$cijene_krajnji_t,"cijena")." </label></p> 
<p><input name='textfield22' type='hidden' size='8'  > <input type='hidden' name='Submit' value='Snimi' ></p>";

a JS dio smjesten u body :
Code:

<script type="text/javascript">
function sakriveno() {
var forme=document.forms[0]
......Nebitan dio koda......
forme.textfield22.type = "text";
forme.Submit.type = "Button";
......nebitan dio koda.......

}

Pa da ponovim , sve bi radilo dobro da ja nemoram ovo
Code:

<input name='textfield22' type='hidden' size='8'  > <input type='hidden' name='Submit' value='Snimi' >

da echoujem , a posto broj redova tj. ispisa ovisi o broju unosa u bazi nemogu nikako da unaprjed postavim ta polja...

Nadam se da je jasnije sad , al evo ovdje pogledajte kako bi to trebalo da radi u slucaju kad nije echovano nego samo obicni HTML http://www.island-cargo.net/proba_sakriv.php , e to bi isto trebalo da bude i kad se ehuje al nece , samo sto treba zamisliti jos recimo 15 ovakvih redova cijena jedan ispod drugog i pored svakog da se pojavi ovo kad se klikne na njega
[ GMC @ 03.02.2007. 18:09 ] @
E ljud samo da vam javim da netreba vise odgovor sto se mene tice, rijesio sam proble tako sto sam ovo sto sam htio uradio na jedan drugi nacin hahah