[ ns_hektor @ 03.02.2007. 09:25 ] @
Dragi moji forumaši,

Do sada sam bio samo pasivni učesnik foruma, tj. čitao vaše komentare na poslovanje firmi i na njihove usluge, i rešio sam da i ja doprinesem raskrinkavanju neorganizovanih firmi kod nas, koje bi samo da se namlate para a da ništa ne urade.

U nastavku se nalazi kopija mog e-maila poslatog DIGI-TV-u iz koje ćete videti o čemu se radi.


''Poštovani,

Pored podnete reklamacije Vašem Call centru usmenim putem, hteo bih da uložim reklamaciju na Vašeg distributera i pismenim putem.

Naime, meseca decembra, prijavio sam se za DIGI TV kod Vašeg distributera La Sat iz Novog Sada, sa svim podacima, kako bih dobio svoj paket sa satelitskom antenom i risiverom. Operater iz La Sat-a mi je rekao da ću, zbog novogodišnjih praznika, morati da se strpim dve nedelje umesto jedne nedelje roka za instalaciju opreme. Danas je 2. februar, i mene još niko nije kontaktirao, i pored toga što sam se dodatno prijavio i Vašem Call centru, kako bih bio vidljiv i ostalim distributerima. Sve ovo ne bi bilo toliko čudno, jer sam navikao na neažurnost i aljkavost firmi kod nas, da mi kolega sa posla nije javio da su mu instalirali paket u toku januara, iako se prijavio znatno posle mene, i čekao je SAMO nedelju dana.

Voleo bih da znam koji su to kriterijumi za ugradnju i koji su standardi koje Vaši distributeri moraju da ispune u odnosu sa klijentima, s obzirom da su na telefonu, kada sam ih danas pozvao, bili jako neljubazni, rekavši mi da imaju 4000 korisnika na čekanju i da im ja, kao pojedinac, nisam uopšte bitan, te da im kasni isporuka opreme 15 dana,. Kako dosta putujem po inostranstvu, jako dobro znam da se svaka firma bori za svakog korisnika, što nije slučaj sa Vašim distributerom.

Mene definitivno ne treba da zanima šta je i kako problem Vašem distributeru, jer je on tu samo da izvrši uslugu ugradnje za koju od Vas dobija novac. Ovakvo nekorektno ponašanje Vama kao firmi ni malo ne ide u korist. Ukoliko mi se neko ne bude javio u toku dana da mi objasni po čemu sam ja manje bitan od ostalih korisnika, ja ću povući zahtev za ugradnju, otići ću u SBB da uzmem Total TV paket, ali ću, gde god budem bio u prilici, govoriti kako sam prošao sa Vama i Vašim distributerom, da drugi potencijalni korisnici, a moji prijatelji, ne bi došli u istu situaciju kao ja.

Nadam se pozitivnom rešenju moje reklamacije uz srdačan pozdrav.''


DA LI MISLITE DA SU MI SE JAVILI NAKON OVE PORUKE? NISU, NARAVNO
[ brankoivic @ 16.02.2007. 15:50 ] @
Na osnovu dosadasnjeg iskustva sa gospodom koji vode aktivnosti vezano za DIGI TV mogu samo da kazem da se radi o krajnjoj neozbiljnosti i neprofesionalizmu.Sramotno je sto u ovoj drzavi svako moze da se bavi poslom za koji ne poseduje ni strucnost ni kvalifikacije!!!
[ nskimi @ 17.02.2007. 09:31 ] @
Gospodine ns_hektor-e ja sam monter dotičnog sitema i dobijam robu od firme La-Sat. Razumem vašu ljutnju i ne mogu vam reći zašto vam nisu ugradili, ali znam da nisu dobili ništa od robe skoro mesec dana. Ne branim ih ali je najveći problem u kompaniji DIGI.
[ NICS @ 18.02.2007. 18:56 ] @
nskimi to ja zovem "organizovan posao" sada jos i klijent treba da se ukljuici u nabavku opreme ili sta? sto obecavate ako ne mozete da ispunite a verovatno nije samo plati o za usluge koje ako i kada bude bilo isporucujete opremu
[ anon70939 @ 12.03.2012. 13:29 ] @
Dodjoh kod caleta u selo, predlozih mu da predje na IPTV posto vec ima ADSL, pa da proba da iskoristi one BOX prednosti.

Izmedju ostalog, saznam da ima DIGI televiziju vec 5 godina i da placa 500 din mesecno trenutno.
Kad sam mu rekao da raskine ugovor i da predje ovamo, rekao mi je da je zvao predstavnistvo DIGI televizije jos pre godinu dana i da mu za raskid ugovora treba 10 000 dinara.
Naravno cale, vojni penzioner, ono sto mu se kaze to je to, vise se nije ni bunio nego nastavljao da placa.

Da li je moguce da se placa za raskid ugovora?
Znam da kod SBBa, Telekoma... postoji placanje penala kod raskida ugovora ako se prevremeno raskine. Ali ovamo za DIGI vec 5 godina ima. Valjda je istekao taj "ugovor".
Sto je najgore, cale evo vec dva dana pokusava da nadje ugovor da procitamo gde to pise, ali ne moze da nadje.

Isto tako su sve ovde u selu koji su hteli da raskinu ugovor zaplasili za te penale od 10000 din.

Ima li neko informacije o ovome?


edit.
evo nasli smo ugovor i tamo pise ako se raskine pre nego sto istekne tih 2 godine, da treba da se placa.
Al cale mi kaze da mu je ovaj preko telefona rekao, da samo strucno lice treba da spakuje opremu i da njihov izlazak na teren kosta 10000, posto dolaze valjda iz Subotice O_o

[Ovu poruku je menjao CoyoteKG dana 12.03.2012. u 15:12 GMT+1]