[ GMC @ 03.02.2007. 18:18 ] @
Znam da je pitanje vrjeovatno bezveze al ja sad nikako nemogu da rijesim ovaj problem. Dakle recimo da imam $jos_neki_dodatak_iz_varijable = 5; $neko_polje = "proba"".$jos_neki_dodatak_iz_varijable.""; $krajnji_naziv = $_POST[$neko_polje] Znaci posto automatski ispisujem neka textfield polja i jos neke stvarcice iz baze namjestio sam da se ta textfiled polja dobijaju imena tako sto imaju neki staticni prefix i na njega dodana neka vrijednost varijable pa ako imam 10 unosa u bazi imam : <type ="text" name="proba0" .... > <type ="text" name="proba1" .... > . . . <type ="text" name="proba9" .... > s tim da je rijec proba fixna za sve a ovo od 0 - 9 se ispisuje iz varijable. Sad to meni radi ali kad zelim da procitam recimo sadrzaj textfielda koji ima naziv proba5 pomocu koda sa pocetka posta ne znam kako ispravno da stavim varijablu "neko_polje" da ona bude procitana kao $krajnji_naziv = $_POST["proba5"] Razmisljao sam o eval funkciji al nisam siguran kako bi mi ona mogla pomoci ovdje... a negdje u dalji mi se cini da postoji jos neka funkcija koja je stvorena za ovaj moj problem. |