[ Scorpion.YoBo @ 03.02.2007. 20:35 ] @
| Moze li se..ja kao korisnik neke LAN mreze,ako nisam server...da nesto ucinim,da im restartam comp preko ip adrese..ovim ostalim racunalima..to mi je potrebno.. Ima li kakav program.. :))))) [email protected] |
[ Ivek33 @ 03.02.2007. 21:00 ] @
Citat:
Scorpion.YoBo: da im restartam comp preko ip adrese..ovim ostalim racunalima..to mi je potrebno..
apsurdno.............
nadam se da će moderator obrisati odgovor ( ako ga bude ) na ovo pitanje za zlonamjernu radnju.
[ Mitrović Srđan @ 03.02.2007. 21:03 ] @
Ima program ima... :)
[ Scorpion.YoBo @ 03.02.2007. 22:45 ] @
Ako netko ima program..neka mi posalje link na
[email protected]
bio bih mu zahvalan..
Treba mi zato sto ne mogu radit za serverom..a ja sam zaduzen da prekidam one sto downloadaju s neta da im prekinem download zato sto se prekoraci mjesecni limit..pa mora se placatii...prekoracenje :)
[ Marcony @ 03.02.2007. 23:00 ] @
E pa to se tako ne radi. Ne mozes ti meni da resetujes kompjuter, zato sto ja skidam vecom brzinom ili sto sam skinuo vise od dozvoljenog. Za te stvari ti treba software, koji ce ograniciti brzinu i koji ce ograniciti kolicinu skinutih podataka. Ogranicavanje brzine mozes odraditi i preko malo boljeg rutera.
[ WirelessG @ 05.02.2007. 16:34 ] @
Citat:
Scorpion.YoBo: ..a ja sam zaduzen da prekidam one sto downloadaju s neta da im prekinem download zato sto se prekoraci mjesecni limit..pa mora se placatii...prekoracenje :)
Ne lazi...
[ Fuzz @ 05.02.2007. 21:38 ] @
[ Scorpion.YoBo @ 06.02.2007. 10:01 ] @
jao ljudi.. ovdje gdje stanujem,nema covjek pojma o compu.i promet ga muci.. a on nije kuci..necu mu ja supati po kuci i njegovom compu,dok je on na poslui..ili mi dajte neki program da njmu instaliram da da se ne moze download ili neki program sto ogranici npr download za svaki comp u mrezi na 5 mb,da se ne moze skinuti u komadu vise od 5 mb..takvo nesto..hvala
[ Mister Big Time @ 06.02.2007. 17:37 ] @
Kao sto ti je rekao Marcony trebace vam neko bolje resenje nego da ti sedis i "pecas" ko je prekoracio protok. Mozda korisnik kuca neki bitan dokument u Wordu, a ti mu restartujes komp i unistis sav rad? Jesi li o tome razmisljao? To je dakle, nedozvoljeno blago receno.
Postoje alati za Wake On LAN itd.. pa probaj preko toga da nesto iskombinujes ako vec ne mozes da uzmes bolji ruter/server koji ce da radi ogranicenje protoka po IP-u.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.