[ lucky_luke @ 06.02.2007. 00:25 ] @
Imam instaliran Win 98 i Win XP. Instalirao sam na jednoj particiji Fedoru. Sve je OK bilo, prijavila je da je instalacija uspesno zavrsena, ali posle restartovanja, Winovi su tu, ali Fedore nema u opciji da se izabere koji OS da se podize nakon paljenja racunara. Pokusao sam u boot.ini da uradim nesto "napamet", ali nisam uspeo... Da li je neko imao slicno iskustvo...?! Nije mi problem da uradim format i instaliram Fedoru ponovo, ali mi molim vas recite, na sta sada da obratim paznju...? Kakve pripreme da odradim...??? Drug od kojeg sam nabavio Fedoru je spominjao lilo.... ali posto nema vremena, ne moze mi pomoci ovih dana... a meni Fedorin server treba sto pre.... Video sam komp sa dva sistema, XP-om i sa nekim Linuxom, ali kako da instaliram i ja Fedoru, a Winovi da mi ostanu i dalje... dok se DEFINITIVNO ne izverziram za Linux.... i nikad vise ne vratim na Win... Win 98 je na prvoj particiji prvog harda.... Xp je na prvoj particiji drugog harda... Fedora je na trecoj particiji drugog harda... Hvala svima unapred na pomoci... Svako dobro vam zelim... |