[ freemindd @ 06.02.2007. 08:25 ] @

Uvodim u firmu broj 0800 xxx xxxx, to je besplatan broj korisnici ne placaju impulse kada nazovu. Posto se broj 0800 iz telekoma preusmerava na jedan broj, recimo izaberem 111-111,
kako da namestim asdn, da imam mogucnost da uspostavim vise veza na 0800, znaci
da mi drugi msn broj zvoni kao 111-111. Recimo pozove klijent, i zauzet je broj, i sada da radnik ne ostavi na cekanju prvog ( kao sto postoji opcija na asdn) vec da se javi drugi radnik i slobodno prica sa klijentom? Da li postoji mogucnost da se dva msn broja memorisu kao jedan, znaci da imam dva 111-111.111-111, ili ima neki drugi nacin, da recimo broj 222-222 zvoni kao 111-111?

I druga stvar, da li telefonska sekretarica preko kompa, moze da se namesti za sve brojeve msn, ili mora svaki broj da ima svoj kompjuter?

hvala
[ pisac @ 06.02.2007. 13:22 ] @
Naravno da sve može, samo treba podesiti. Nisi rekao da li koristiš ISDN telefone ili analogne? Možeš da podesiš i da ti telefoni zvone naizmenično (raspodela posla) ili samo prvi a drugi jedino kad je prvi zauzet, ili istovremeno pa ko se pre javi. I sekretarica preko kompjutera može da prima sve MSN-ove a ne samo jedan, ali ako je analogni modem a ne ISDN ona modaš da uračunaš i slobodne analogne portove koje imaš.

Dakle sve može, ali je malo komlikovano objašnjavati ovde na forumu naročito pošto nemam nikakvog uvida u opremu sa kojom raspolažeš.

Pozdrav.
[ cecika @ 06.02.2007. 13:41 ] @
na kompu, u programu koji se dobija uz netmod se podesava, ako je analogni telefon
[ freemindd @ 06.02.2007. 19:19 ] @
Nasao sam program moony za isdn,koji ima id za sve msn brojeve, ali da li zna neko program slican za isdn, koji i snima razgovore?