[ Point Blank @ 06.02.2007. 09:11 ] @
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, _ ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click MessageBox.Show ("Click on Yes to continue or No to Stop.", _ "MessageBox. Show Example 1", _ MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Stop, _ MessageBoxDefaultButton.Button1, _ MessageBoxOptions.RightAlign) End Sub Ovo gore je po knjizi. Ali meni intelisense ne daje nista za MessageBox.show . Mislim to ne postoji. Ako promenim MessageBox.show u MsgBox(..... ) to moze ali onda javi da ima previse argumenata u zagradi... Postoji MessageBox.Show_Method{} ali kad probam da startujem sa F5 javi mi sledecu gresku: Error 1 'MessageBox.Show_Method' is a namespace and cannot be used as an expression. C:\Documents and Settings\x\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\MessageBox.Show Method\Form1.vb 4 9 MessageBox.Show Method Moje pitanje je jako jednostvavno.. imam na formi jedan button koji kad kliknem treba da mi iskoci message box za koji cu mu ja reci da ima: 1. Text: "Klikni YES za nastavak ili NO za stop" 2. Naslov " Ovo je probni message box" 3. Da ima Yes i No dugmad. 4. Da sadrzi STOP icon 5. Da mu je defaultno dugme button1 (YES pretpostavljam) 6. Da text bude rightalign.. Unapred hvala... Ucim VB pa se zaglavljujem na glupostima... |