[ Mix5 @ 08.02.2007. 08:53 ] @
Moze li neko da mi kaze gde se nalaze sledeci AP-ovi? B9KBCnet B2KBCnet KA2KBCnet KA5KBCnet Hvatam ih sa Karaburme! |
[ Mix5 @ 08.02.2007. 08:53 ] @
[ skymusic @ 08.02.2007. 09:28 ] @
kakve to veze ima gde su. ili ih fatas ili ne fatas. izaberi najjaci signal i otvori nalog kod tog provajdera. i onda si na mrezi. ne znam za sta ce ti informacija na kojoj se zgradi nalaze njihove antene.
osim ako si dokon pa ne znas sta ces da pitas ovde na forumu. [ drvac @ 08.02.2007. 12:14 ] @
Verovatno covek zeli da usmeri antenu da bi dobio sto bolji signal. Ne razumem sta je lose pitao. Mozda mu je neki AP sa liste blizi i hvatao bi bolji signal da zna gde se nalazi.
[ maticmilos @ 08.02.2007. 12:16 ] @
KBCnet ti moze dati i test nalog (kao i vecina provajdera) za dzabe.
Namesti da ti DHCP dodeli adresu sa KBCnet-a, ako je dodeli to je korak napred. Moraju i oni videti koliki ti je signal. Pinguj im taj AP, i to ti moze reci kako stvari stoje. [ skymusic @ 08.02.2007. 12:46 ] @
Citat: drvac: Verovatno covek zeli da usmeri antenu da bi dobio sto bolji signal. Ne razumem sta je lose pitao. Mozda mu je neki AP sa liste blizi i hvatao bi bolji signal da zna gde se nalazi. pa kaze da ih sve vidi. je'l problem da vidi koji je najjaci signal i bez znanja gde se nalazi AP? [ drvac @ 08.02.2007. 19:20 ] @
Evo ja vidim 3 AP-a Kbcnet-a iako nisam kod tog provajdera dva imaju signal -85 a jedan -72. Posto znam gde se nalaze okrenuo sam antenu ka onom od -72 i dobio -51 sto je MNOGO bolje.A da nisam znamo gde se nalaze mogao sam da pomislim kako je to maksimum i da mi na kraju ne radi kako valja sa tim signalom. Zato je bolje znati gde se nalaze AP-ovi
:) [ dankom @ 08.02.2007. 23:38 ] @
Citat: skymusic: kakve to veze ima gde su. ili ih fatas ili ne fatas. izaberi najjaci signal i otvori nalog kod tog provajdera. i onda si na mrezi. ne znam za sta ce ti informacija na kojoj se zgradi nalaze njihove antene. osim ako si dokon pa ne znas sta ces da pitas ovde na forumu. Ako čovek ima AP vrlo verovatno da nema merenje jačine signala. [ warlord @ 09.02.2007. 00:59 ] @
Citat: dankom: Ako čovek ima AP vrlo verovatno da nema merenje jačine signala. Upravo zato mu treba informacija gdje se nalaze njihovi APovi, ali ovo je pogresan forum za to. Ovu temu treba preusmjeriti u ISP podforum. [ prvoborac @ 09.02.2007. 07:33 ] @
[ Mix5 @ 09.02.2007. 11:53 ] @
A gde ovde pise npr. KA2BKCNet je taj i taj AP? A? Nisam postavio ovo pitanje da bi se vi raspravljali zasto mene to interesuje i sto ne uradim to i to nego da mi neko ko zna kaze. Jednostavno me zanima i hocu da znam. [ mravko @ 09.02.2007. 14:22 ] @
A zasto ne bi nazvao njihovu tehnicku podrsku...vrlo su ljubazni i pitao sta te zanima?
[ kimi73 @ 04.04.2007. 08:42 ] @
Citat: Mix5: A gde ovde pise npr. KA2BKCNet je taj i taj AP? A? Nisam postavio ovo pitanje da bi se vi raspravljali zasto mene to interesuje i sto ne uradim to i to nego da mi neko ko zna kaze. Jednostavno me zanima i hocu da znam. pa da si samo stavio strelicu na bilo koji ap video bi sta pise ne mogu da verujem koliko ima ovakvih i slicnih poruka po forumima gde se za svoju lenjost ili nesposobnost drugi smaraju ne znam dokle ces sa takvim stavom dogurati [ cirkomortale @ 10.02.2010. 02:23 ] @
da ti nije palo na pamet da uzmesh kbc preplatu, gorko ćeš se kajati
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|