[ noskich @ 09.02.2007. 17:32 ] @
Cao svima. Znam sta ce te pomisliti - hoce da na mufte zavrsi fax. Ali, nije tako - jer ja studiram MENADZMENT informacionih sistema tako da za tu profesiju nije neophodno znati programirati, ali traze da se uradi seminarski kako bi se pokazalo da poznajem osnove.
Molim sve koji bi bili raspolozeni da mi za novcanu nadoknadu pomognu. Studiram na engleskom pa bi bilo pozeljno da ga i vi dobro govorite.
Potrebno je uraditi seminarski koji se sastoji iz 2 dela -
PISANI - requirements definition document
- requirements specification document
- design document
- user manual
- testing document
- project report
(sve cu do detalja objasniti onima koji mi se jave).
PROGRAMIRANJE - BILO KAKAV program i to NE CEO, vec samo deo programa ali koji ipak nije samo nekoliko linija code-a, vec mora imati najmanje 2 povezana modula. Moram dostaviti i executable i source code, a mora imati user interface. BILO KOJI programski jezik.
- Molim zainteresovane da se jave na [email protected] .
PS Moze se koristiti deo programa koji ste vec uradili pod uslovom da nije postavljen na internet.
Hvala
[ Fuzz @ 09.02.2007. 19:37 ] @
Mislim da ti prijatelju i nisi bas najbolje shvatio sustinu studija koji si odabrao.
[ noskich @ 10.02.2007. 13:14 ] @
Odabrao sam ja jos pre studije koje sam ovde (BG univerzitet) zavrsio sa prosekom 9,5 pa nisam uopste mogao da nadjem nikakav posao. Sada idem trbuhom za kruhom prijatelju.

PS Teorijski odlicno poznajem proces izrade informacionog sistema, znam osnove programiranja, ali nemam vremena da se vise posvecujem ucenju programiranja jer smatram da to nije neophodno za posao menadzmenta.
[ Fuzz @ 10.02.2007. 15:54 ] @
Pa napraviti programcic sa dva jednostavna modula onda i ne bi trebalo da ti predstavlja problem. A onaj "PISANI" deo koji si naveo, ni to ne treba da znas?
Znam da idem OT, ali kao ti npr. zamisljas svoj posao?
[ noskich @ 10.02.2007. 18:54 ] @
Pa, kad bas sve hoces da znas - ja sa zavrsenim BS Management of Information Systems nemam nikakve sanse da dobijem posao menadzera u startu, vec planiram da zavrsim posle ovog drugog fakulteta MA Business (ne MBA) i da onda uskocim na medium level management nivo. Nista se ti ne sekiraj za mene, molim te. ;)

PS Do sada sam na dva fakulteta polozio preko 50 ispita od ekonometrije, statistike preko prava, psihologije, marketinga, sociologije...
Polozio sam i CCNA, prosao nekoliko dodatnih obuka, gomilu seminara (preko 30) tako da sad stvarno vise nemam zivaca da se posvetim produbljivanju znanja iz oblasti programiranja.
PSS Mnogo ti hvala na brizi za moju dobrobit. :)
[ Aleksandar Ružičić @ 11.02.2007. 10:03 ] @
pozdrav, ukoliko je u pitanju mali programcic mogao bih to ja da ti uradim (ali moras da mi kazes sta tacno hoces, ne samo "bilo koji"), ali ne bih mogao da ti odradim ceo pisani deo (dao bih ti smernice i savete) jer ne mogu se pohvaliti bas tecnim engleskim (iako ga govorim veoma dobro) a i nemam previse vremena za pisanje jer radim sebi maturski (a jos sam daleko od pisanog dela :D), ako si zainteresovan baci mail na [email protected]
[ noskich @ 11.02.2007. 12:41 ] @
Hvala ti Krcko. Konacno neko ko hoce da pomogne. Poslacu ti mail uskoro.