[ quepasa_bre @ 10.02.2007. 21:06 ] @
Da li neko zna koja su najvažnija pitanja koja treba postaviti prilikom preuzimanja administracije nad već postojećom mrežom.
[ Milan Andjelkovic @ 10.02.2007. 21:53 ] @
Relativno pitanje... različite stvari mogu biti bitne različitim ljudima, u različitim okolnostima. Ali da ne komplikujem previše, neke opšte stvari bi bile recimo: passwordi, organizacija mreže, dokumentacija, licence, poznati problemi.

Ako bi dao malo više detalja, možda bi dobio i malo konkretniji i/ili opširniji odgovor.
[ quepasa_bre @ 11.02.2007. 17:46 ] @
Jasno je meni sve što se tiče tih opštih stvari,ali mene interesuje kako napraviti upitnik prilikom preuzimanja administracije,a da se pri tome obuhvate sve važnije stvari a ne postave nepotrebna pitanja.Mislim da bi to trebalo da budu neka opšta pitanja bez obzira na izgled mreže.Možda postoji neki već napravljeni dokument tog tipa?U principu,pored toga što bi pitanja trebalo da budu precizna,bitno mi je i da upitnik bude formalnog izgleda(sređen).
[ Milan Andjelkovic @ 11.02.2007. 18:28 ] @
Možda će neko moći da ti da neki link sa primerom, ali nemoj očekivati da neko radi tvoj posao. Pomozi nam da ti pomognemo - napravi neki draft, onako kako ga ti zamišljaš, pa postavi ovde. Verujem da će ljudi biti radi da prokomentarišu i posavetuju.