[ ivcha1976 @ 10.02.2007. 22:42 ] @
Izgleda je krenulo!!!Juce slucajno da probam sebi da uplatim Skype kredit,ukucam sve podatke sa kartice(Master Intesa),pustim next step i kaze mi lepo sajt www.skype.com da sacekam 15 sec,da se moj zahtev obradjuje.Ja kazem sebi verovatno ce mi sad reci Na zalost,bla bla bla....Medjutim,za 10 sec mi rece sajt da je transakcija uspesno zavrsena i da mi je kredit uvecan za 10 evra!!!I tako i bi!!!!Znaci,krenulo je!!!Uzivajte svi kojima treba!!!A ko ne moze,neka pogleda www.freecall.com, ima dosta besplatnih destinacija za pozvati!Pozdrav!
[ Emil Ranc @ 11.02.2007. 00:18 ] @
Hmm, koliko je meni poznato, nikada nije bio problem uplatiti kredit "normalnim" kreditnim karticama, kao što su Visa Classic, Gold, Master itd.

Ono što nije prolazilo ranije, a verovatno neće ni ubuduće, to su debitne/platne kartice, poput Maestro, Visa Electron itd.
[ dejankr @ 11.02.2007. 12:36 ] @
Citat:
Emilio Ranchez: Ono što nije prolazilo ranije, a verovatno neće ni ubuduće, to su debitne/platne kartice, poput Maestro, Visa Electron itd.


Mislim da je više puta pomenuto ovde, a ja mogu i da potvrdim iz prve ruke, da Visa Electron Banca Intese (debitna) odavno prolazi na Skype.