[ almisa @ 11.02.2007. 13:32 ] @
Imam tekst tipa: Kratak sadržaj Uvod Deo 1: Osnove C# programiranja Poglavlje 1. Uvod u C# Poglavlje 2. Osnove C# programiranja Poglavlje 3. Izrazi i operatori Poglavlje 4. Odluke, petlje i preprocesorske direktive Poglavlje 5. Objektno-orjentisano programiranje Poglavlje 6. Nešto više o klasama i objektima Poglavlje 7. Izvedene klase Poglavlje 8. Interfejsi Poglavlje 9. Stringovi, datumi, vreme i vremenski razmaci Poglavlje 10. Nizovi i kreatori indeksa Poglavlje 11. Kolekcije Poglavlje 12. Delegati i događaji Poglavlje 13. Izuzeci i debagovanje Deo 2: Napredno C# programiranje Poglavlje 14. Niti Poglavlje 15. Nizovi (stream) i Ulaz/Izlaz Poglavlje 16. Skupovi (assembly) Poglavlje 17. Atributi i reflekcija Poglavlje 18. Daljinsko upravljanje Poglavlje 19. Sigurnost Poglavlje 20. XML Poglavlje 21. Ostale klase u Base Class Library Deo 3: .NET programiranje u C# Poglavlje 22. Upoznavanje baza podataka Poglavlje 23. Aktivni objekti podataka: ADO.NET Poglavlje 24. Uvod u Windows aplikacije Poglavlje 25. Active Server Pages: ASP.NET Poglavlje 26. Web servisi Dodaci Dodatak A. Ključne reči C# Dodatak B. Opcije kompajlera C# Dodatak C. Regularni izrazi Indeks Kako da upisem ovaj tesks u bazu a da prilikom citanja dobije isto ovakav prikaz? Na stranici za unos podatak o knjizi imam pored ostalih polja i vece TextBox polje za unos sadrzaja knjige. Tekst se upise u polje "sadrzaj" u bazi "knjige" ali je ne formatiran, tj. nema razmaka i novih redova, pa takav tekst i dobijem u stranici za prikazivanje podataka o knjizi. Polje u bazi mi je nvarchar(4000). |