[ rida @ 12.02.2007. 21:11 ] @
| Sta treba da uradim, tj. kako da podesim operu da mi pamti pojmove koje sam ranije upisivao u pretrazivac Google?
Napominjem da koristim Operu na nasem jeziku, pa tako molim da i upute buge prilagodjene nasem jeziku... |
[ Milan Gligorijevic @ 12.02.2007. 21:17 ] @
Nisam siguran da mislimo na isto ali koliko ja znam Opera nema tu mogućnost, dok FireFox ima.
[ rida @ 12.02.2007. 21:21 ] @
evo da malo pojasnim:
to ti je ono kad pocnes kucati neki pojam u google polje, pa recimo ukucas slovo 's', a on ti odmah izbaci sve pojmove sa slovom 's'...
ovo je cisto iz prakticnih razloga...moram svaki put kucati cijeli pojam, kad nesto trazim..
ima li rjesenje???
[ Milan Gligorijevic @ 12.02.2007. 21:32 ] @
Da, na to sam i ja mislio.
Voleo bih da nas neko obraduje i nađe rešenje za Operu. Ta opcija je zaista korisna.
[ rida @ 12.02.2007. 21:48 ] @
ok...znas li kakva je situacija sa toolbars(ne znam kako su to uopste preveli o ovoj lokalizovanoj verziji Opere) u Operi?
pored Opere koristim i IE i tamo imam dva super korisna toolbars-a:
goole toolbars-radi se o vrlo inteligentnom dodatku, koji vam izbacuje pojmove koje niste nikad ni ukucavali, a imaju veze sa pocetnim slovima ukucavanog pojma; i
the weather channel toolbar- uvijek imate trenutnu temperaturu, vrijeme itd.. u samom bowser-u...
imali nacin da ovo imam u Operi???
[ Slobodan Trebovac @ 12.02.2007. 22:27 ] @
Ovo prvo ti je Google Suggest, pa pod tim pojmom potrazi Google, pa vidi ima li ista?
Za drugo (i jos mnogo stosta),
http://widgets.opera.com/.
[ canke @ 01.03.2007. 14:23 ] @
a kako ja da iskljucim tu opciju,koristim IE7?
[ Slobodan Trebovac @ 01.03.2007. 20:13 ] @
Tools→Internet Options→kartica Content→dugme Settings (pod stavkom AutoComplete)→pod Use AutoComplete for check-iraj/decheck-iraj ono sto zelis/ne zelis da IE pamti.
Valjda ces se snaci? ;)
[ Milan Gligorijevic @ 17.04.2007. 09:45 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.