[ jaguar-sb @ 12.02.2007. 23:16 ] @
Ok sve znam u vb al ipak nesto ne heheh a to je napravim program i sad zelim da taj program bude u exe jer kad posaljem prijatelju on ne moze otvoriti.
Jedino ako ima visual basic na kompu onda moze a bez nema sanse sad kako da jebeni svoj prog stavim u exe
[ Shadowed @ 12.02.2007. 23:50 ] @
File > Make [ImeProjekta].exe
[ Dimitar Spiroski @ 14.02.2007. 19:38 ] @
Nije bre tako.Ima i kaj meni takvi problem.Mislim da je problem sa databazom.probaj da napravis instalaciju sa neki takvi program!
[ rgdrajko @ 18.02.2007. 10:17 ] @
Preko dugmeta Start/All Programs/Microsoft Visual Studio 6.0/Microsoft Visual Studio 6.0 Tools/Package&Deployment Wizard napravices instalaciju tvog exe programa koja ce sadrzati tvoj exe program i sve dll fajlove i drugo i kada se preko Setup.exe instalira na drugom racunaru automatski ugradi u taj racunar tvoj exe program i sve dll i druge rutine. Nema potrebe da taj drugi racunar ima instaliran Visual Basuic 6.0.
[ dava @ 19.02.2007. 14:12 ] @
Ne bih bas rekao da je tako. I dalje ce nedostajati ocx kontrole kao i mikrosoft database engine.
[ goranvuc @ 19.02.2007. 15:07 ] @
Citat:
dava: Ne bih bas rekao da je tako. I dalje ce nedostajati ocx kontrole

Nece nedostajati, wizard ukljuci u instalaciju sve dll i ocx koje program koristi, ne znam otkud ti ova informacija, da je tako kao sto kazes koji bi bio smisao pravljenja instalacije?
Citat:
dava:kao i mikrosoft database engine.

Ne znam sta ti je to, ali on nije ni pominjao bilo kakvu bazu podataka ili rad sa njom.
[ quit @ 25.02.2007. 16:42 ] @
imo sam isti problem koji sam rijesio sa programom inno setup
napravi novi setup a drugo ce sve program sam da uradi ...ako je to ono sto ti trazis
http://www.jrsoftware.org/isdl.php