[ igorradojicic @ 13.02.2007. 00:33 ] @
| Imam dial up internet, provajder je verat, posle izvesnog vremena posto sam na net-u izbacuje mi jednu gresku. Zatim internet puca i jedino pomaze restart... Da li je nekome poznata ova greska, i ako zna zbog cega i resenje neka napise, Unapred hvala svima, pozdrav
ne umem sliku da stavim u temu, i to ako moze objasnjenje
a u prozoru pise
Generic Host Process for Win32 Services
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
to je onaj klasican prozor sa opciom
send error report, don't send
u slucaju da kliknem na don't send puca net
ja ga pomerim u stranu ali posle izvesnog vremena gotovo, i onda restart... i jos par ljudi su mi rekli da im se to desava kada su na net-u
hvala puno pozdrav |
[ Omnicali @ 13.02.2007. 00:43 ] @
Promasi forum,ovo je madzone,ovde bi imalo smisla pitati sta da uradis u cilju izazivanja tog problema,a ne kako otkloniti problem.
[ r3ct0r @ 13.02.2007. 00:53 ] @
[ Omnicali @ 13.02.2007. 01:02 ] @
eto vidis za madzone,tamo se placa za savet
[ Kentaur80 @ 06.04.2007. 11:03 ] @
1. Instaliraj Security Update WindowsXP-KB921883-x86-ENU.exe skini direktno sa linka
http://www.microsoft.com/downl...6b3eac7a305&displaylang=en
2. Ako u nekom slucaju pojavljuje nekom i dalje greska vezana za net samo je ignorisite i skolinite u dno prozora da ne smeta, jer kad kliknete na bilo koji taster mreza pada i gubi se internet pa mora da se restartuje komp.
Meni je pomogao Security Update na svakom racunaru
[Ovu poruku je menjao mmwc dana 23.04.2007. u 13:33 GMT+1]
[ fade @ 06.04.2007. 12:21 ] @
wow , to mora da je neki opak os ,kad error reporting samo "gurnes u stranu" i teras dalje...Kontam da decko verovatno ni ne koristi neki firewall , koji je za taj os ocajnicki potreban ,mada mu verovatno i ne treba ako ga do sada nije koristio ,koristice ga posle formata koji je nazalost za to jedini lek, jer je poznato da se windows navata svacega posle samo 15 min online...
[ sasa022 @ 06.04.2007. 21:57 ] @
@igorradojicic
Instaliraj Security Update i predji na Mozilla Firefox browser.
Sliku ubacujes posle slanja poruke.Kliknes na Upload uz poruku,"zakacis" sliku,i onda kliknes na naslov poruke ( nalazi se iznad naziva fajla koji si zakacio ) da bi se vratio na glavnu stranu.
Komplikovano,ali sta mozemo :( Moracemo da kritikujemo ES tim....
@fade
Nije bas sve tako crno :)
[ sadux @ 07.04.2007. 02:20 ] @
off
Ne mogu da podnesem ljude koji od juce koriste linux i nadju se pametni da odmah upute neki komentar i stave windows u los kontekst..Stvarno jadno..
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.