[ MilanMilan @ 13.02.2007. 09:09 ] @
Dakle, ja mislim da ono što čovek ne traži, ne može ni da očekuje. Tako da, ako mi hoćemo da Telekom počne da radi svoj posao, ne samo u vezi ADSL-a, mogli bi i da učinimo nešto po tom pitanju. Pošto sumnjam da postoji šansa da se uradi neka ozbiljnija akcija(bar za sad), onda bi bar mogli da im pišemo malo oštrije mejlove. Kap koja je meni prelila čašu je mail od pre neki dan kada su mi rekli da moja centrala uopšte i nije u planu za 2007. godinu. Šta reći. Da ne bi bilo da samo dižem prašinu, evo šta sam im jutros poslao(kao i prethodne prepiske): ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Baš super. A šta je bilo sa akcijom 'Ko se prijavi do 1. decembra dobija ADSL u decembru bez plaćanja setup-a', pa zatim 'Ko se prijavi do 1. januara dobija ADSL u januaru bez plaćanja setup-a', pa su onda rokovi pomereni za februar, pa za mart, i onda vi meni na kraju kažete da moja centrala uopšte nije ni planirana za ovu godinu? Ko je odgovoran za ovoliko LAGANJE korisnika? Da li vi mislite da je to u redu? Ovo stvarno postaje smešno, kao da je telekom neka sitna, švercerska firma koja laganjem i varanjem svojih korisnika zarađuje za život. Info <[email protected]> wrote: Poštovani, obaveštavamo Vas da ADSL nije u planu za 2007.godinu. S poštovanjem, ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Original Message ----- From: milan To: [email protected] Sent: Wednesday, February 07, 2007 17:38 PM Subject: ADSL Pošto vidim da je ADSL krenuo po celoj Srbiji, hteo sam da pitam da li se zna kada će biti ADSL-a i na mojoj centrali. U pitanju je *****, telefon *****. Hvala. |