[ Deep|Blue @ 05.09.2001. 01:41 ] @
Odusevio sam se pre par dana kad sam dobio neki pamflet od telekoma sa nekim objasnjenjima o tome sta placamo, koliko placamo i sta dobijamo za to. Usput nije mo jasno sto su stampali pamflet sa odredjenim cenama kad poskupljuju jednom mesecno ?!?!? E sad, ono sto me je odusevilo je bombastican izgled pre strane na kojoj stoji obavestenje da nam TELEKOM NUDI 5 TJ. 10 SATI BESPLATNOG TELEFONIRANJA MESECNO. Posto mi je iznos na racunu uglavnom 4-cifren (ne racunajuci pare) odmah sam se bacio na iscitavanje pamfleta i trazenju objasnjenja tih besplatnih sati razgovora. I onda se "odusevim" jer tih 5 tj. 10 sati u biti predstavljaju vreme koje mozete dobiti za onih 150 "besplatnih" impulsa, ako ih potrosite na lokalne pozive. Hmmm, to veoma lepo izgleda, zaista divan gest od Telekoma. uz jednu primedbu da ako zovete npr. mobilne pretplatnike tih 5 sati se odjednom pretvori u 5 minuta ili ako kao neki strani placenik zovete svoje nalogodavce u inostranstvu onda se tih 5 (10) sati pretvori u 2 minuta ![]() Ok posto nam je izgleda neumitna sudbina redovna jednomesecna poskupljenja koja, kako izgleda nemamo sanse da zaustavimo, zar im je zbilja potrebno da nas jos i malo zaje... |