[ Vladimir Malic @ 14.02.2007. 00:04 ] @
Izvinjavam se ako postoji vec ovakva tema ali nisam uspeo da je pronadjem a samim tim i resenje onoga sto me muci.

Download-ovao sam VoipBuster a pre toga sam imao instaliran InternetCalls i gledajucu naknadno ovaj forum shvatio da je rec, kako ste rekli, o klonovima ili derivatima i da je ista firma iza tih progarama (Betamax). I da pored ova dva ima jos nekoliko istih. E sad, moj problem je sto i na jednom i na drugom (InternetCalls i VoipBuster) kada hocu da vidim moj nalog na njihovom sajtu i da uplatim kredit nikako ne mogu da se ulogujem.

Evo ilustrujem slikom:

.
.
.
Znaci normalno unesem password (proverio sam 10 puta da nisam pogresno uneo) i onda sta se desava, dobijem sledeci ekran. Vidite na levoj strani kao da sam ulogovan, stoji moj username, cak i opcija Logout (sto bi trebalo da znaci sa sam ulogovan, ali na desnoj strani vidite i sami sta stoji. I sta god da kliknem levo npr. Buy Credit desno mi se opet i opet prikaze ista poruka Session time out.


.
.
.
Ponavljam isto mi se desava i na InternetCalls-u i na VoipBuster-u. Zna li neko u cemu je problem?
Unapred zahvalan,
Vladimir Malic
[ aco murija @ 14.02.2007. 00:31 ] @
Ima puno razloga za ovo: ako menjas i pokusavas vise nacina za logovanje na primer.
posto zabraneno da stavljamo linke ka domacim adresama - a ti u www.google.com ukucaj Voip Buster i nadji ove "domace" zastupnike i potrazi pomoc. na primer jedna adresa iz: Bajmok kod Subotice...
[ Vladimir Malic @ 15.02.2007. 20:35 ] @
Hvala acu muriji za pomoc, kontaktirao sam reselera i resio sam problem, a problem je bio sledeci:

Kad kliknem na:


Automatski mi se otvarao prozor za logovanje u Internet Explorer-u (kao sto mozete da vidite gore). E u njemu je problem, samo treba preko nekog drugog browser-a otici na sajt konkretnog Betamax programa (u mom slucaju http://www.internetcalls.com/) i tamo se ulogovati na svoj nalog i to je to. Iance ja koristim Mozilla Firefox.