[ easyyu @ 14.02.2007. 18:33 ] @
Zanima me gde FlashGet stavlja temp fajlove?Vise puta mi se desilo da sam poceo da skidam neki veliki fajl..recimo 300-400MB i iz nekog razloga sam hteo da skinem system (Windows) pa sam hteo da prebacim temp fajl sto je do sada download-ovao na recimo D:\ particiju pa kada opet stavim svez win da ga vratim nazad u njegov default folder i da download nastavim tamo gde sam stao!!!
Da li je ovo izvodljivo!Bas mi treba jako!
Thx.
[ SlobaBgd @ 14.02.2007. 21:14 ] @
Cuva ih u folderu gde si namestio da skida. Konkretno, ako si namestio da ti FlashGet downloaduje fajlove u c:\My Documents\My Download\ tamo ce biti fajlovi *.jc! Tebi treba, pored fajlova koji se zavrsavaju sa ".jc!" i fajl Default.jcd (ili kako si ga vec nazvao), a koji se nalazi u Program files\Flash Get\ . Njega sacuvaj i u slucaju potrebe, prekopiraj u folder gde ti je instaliran Flash Get. Fajlove sa ekstenzijom jc! kopiraj u folder gde zelis da ti Flas Get cuva fajlove.
[ zoran_dojkic @ 14.02.2007. 22:25 ] @
Isto to.

[ easyyu @ 15.02.2007. 00:56 ] @
Sasvim logicno...nekako se nisam setio da prebacim fajl default.jcd iz flashget direktorijuma!Za .jc! fajl sam znao ali se nije pojavljivao kada sam ga prekopirao.
Hvala lepo na odgovoru!