[ LalePA @ 16.02.2007. 16:39 ] @
Imam Flash memeoriju Kingston od 1 gb, koja je savrseno funkcionisala kada sam je poslednji put koristio pre jedno 2-3 meseca. Ostavio sam je na nekim kljucevima i nisam je koristio 2-3 meseca, i kada sam pokusao sada da je ponovo ukljucim jednostavno ne reaguje... Testirao sam USB prikljucak na racunaru i on je ispravan, ali fleškicu jednostavno ne vidi... Pokušao sam i sa Partition Magic da vidim da li će je registrovati ( mislio sam možda je prepozna kao neformatiran disk ) ali ni to nije pomoglo... Šta da se radi?
[ seizmos @ 16.02.2007. 17:40 ] @
one se ne popravljaju , ako je u garanciji idi i zameni je za drugu.
[ LalePA @ 01.04.2007. 23:28 ] @
Opet ja cisto da podsetim da moj problem i dalje stoji... Ne, nije u garanciji, ali radila je mesec dana ranije besprekorno, zatim je taj mesec nisam upotrebljavao i onda kada sam je uključio neće ni da se registruje.....
[ StORM48 @ 02.04.2007. 00:47 ] @
Meni se slično desilo sa jednim starim USB-om od 128MB (nekad beše puno).

Pomogao sam samom sebi, tako što sam otvorio USB (kod ovog je to bilo prilično jednostavno - bilo je potrebno samo odvrnuti jedan šrafčić) i utvrdio da se ceo konektor odvalio sa pertinaksa. Uz'o lemilicu, prelemio ta četiri pina, zatvorio USB i pevao do zore!

Očito da se konektor rasklimatao od drndanja sa ključevima unaokolo. Možda je i kod Tebe isto to.

U svakom slučaju, nemaš šta da izgubiš - i tako ne radi. Samo, brini da ne spališ potencijalno ispravan čip, statičkim elektricitetom. "Isprazni" prste pre otvaranja.

Pozdrav

P.S. Ako ne javiš epilog, dobićeš minus, pa Ti vidi...
[ ZZ Top @ 02.04.2007. 14:54 ] @
Mrzi me da ti trazim link ali na HPovom sajtu imas alat za formatiranje koji radi dosta bolje od ostalih...
[ LalePA @ 02.04.2007. 16:23 ] @
Pokušavao sam sa partition magic 7.0 ali nisam uspeo, pokušaću sa tim tvojim, kada te već mrzi da daš link daj mi naziv programa...?
[ LalePA @ 02.04.2007. 16:36 ] @
Definitivno mi treba link ili tačannaziv softvera, tamo ima brdo stvari...
[ ZZ Top @ 02.04.2007. 19:25 ] @
http://h18000.www1.hp.com/supp...options/us/download/20306.html

Izvoli
[ LalePA @ 02.04.2007. 20:57 ] @
Nije pomogao ni ovaj softver... registruje mi externi hard ali fle�kicu
neće.....