[ stefanACM @ 17.02.2007. 21:56 ] @
Dali postoji program koji može da prevede Vistu na srpski.
[ Milan Gligorijevic @ 17.02.2007. 22:09 ] @
Još ne.
[ Časlav Ilić @ 18.02.2007. 10:36 ] @
Čini mi se beše moto u toku razvoja, nešto kao „Engleski je samo jedan od jezika“. Pa me interesuje, ne bilo zapoveđeno nekom ko je već pazario Vistu da izvidi, može li recimo novododati korisnik izabrati neki drugi jezik pod svojim nalogom? Ne mora srpski kad nema, nego recimo nemački, francuski, tako neki veći.
[ Iksi @ 18.02.2007. 11:39 ] @
pojavio se mui pack za vistualine znam da li je izaso prevod za srpski
[ Časlav Ilić @ 18.02.2007. 11:53 ] @
Da pojasnim, interesuje me:

1) Da li Vista odmah, iz kutije, stiže sa prevodima? Makar, pošto je još friška, samo za važnije jezike.

2) Da li dva različita korisnička naloga na istom računaru mogu koristiti dva različita jezika?
[ Librabicboj @ 18.02.2007. 14:29 ] @
Citat:
Časlav Ilić: Čini mi se beše moto u toku razvoja, nešto kao „Engleski je samo jedan od jezika“. Pa me interesuje, ne bilo zapoveđeno nekom ko je već pazario Vistu da izvidi, može li recimo novododati korisnik izabrati neki drugi jezik pod svojim nalogom? Ne mora srpski kad nema, nego recimo nemački, francuski, tako neki veći.

Na internetu imas da skines Vistu na: Nemackom, Spanskom, Francuskom i mislim da sam negde video na Italijanskom da ima. Na nemackom sam video bar 20 puta do sada.
Nista posebno, skines Vistu na engleskom i kasnije imas jedan fajl koji se instalira u Vistu i imas Nemacki, Francuski....
JA kad sam sebi skidao Vistu, imao sam linkove za Normalnu verziju + link za spanski jezik.
[ Iksi @ 18.02.2007. 17:39 ] @
odlicno! imas li i dalje link za spanski.