[ virtualx @ 17.02.2007. 23:06 ] @
evo provuko sam sebi kablovsku od komsije (ilegala) :D znaci ovako: glavni vod ide kod njega u splitter . onda iz splittera ide jedan kabal u njegov tv,a drugi kabal ide u drugi splitter. e sad iz drugog splittera ,jedan kabal ide u njegov drugi tv a jedan kabal ide meni . do mene ima jedno 30m kabla. onda sam ja taj kabal od njega razveo na 2 tv-a i sad na nekim kanalima mi snjezi slika. ustvari na vecini kanala slika je losija nego kod njega. jeli u pitanju duzina kabla,posto sam razvodio sa onim obicnim koaksijalnim kablom za antene. kod njega je slika ok bez obzira sto sam se ja nakacio ,ali kod mene je losije. e sad kakvo pojacalo da stavim. imam pojacalo ono tursko ,a mogu skinuti pojacalo sa tv antene one mrezaste ako odgovara. probao sam spojiti tursko pojacalo ali ne moze,jos gore bude. slika je najlosija na kanalima koji su na visim frekvencijama. sta da radim da pojacam signal i kako da to uradim. ili kakvu semu pojacala ako ima? i gdje da stavim pojacalo ,na pocetak kabla sto ide meni ili na kraj kabla kod mene. nije mi bas uredu da kod nejga stavljam pojacalo |