[ Whitesnake @ 18.02.2007. 10:48 ] @
Evo o cemu se radi. Pre neko jutro(oko 3 sata mislim da je bilo)zvoni mi fixni telefon(inace koristim neki Panasonic-ov bezicni aparat koji ima identifikaciju poziva,a linija je ISDN),pogledam na displey....nishta!Nemoze da identifikuje broj.....,ja se javljam......i shta se dalje deshava.... Ja : Halo ? Devojka : Cao! Ja :Cao! Devojka :Shta radish ? Ja : Nishta....bla,bla ...... I tako se ja i ona ispricamo jedno dobrih dva i po' sata!Medjutim....u cemu je ustvari poenta ???? Evo ..... To je bila neka devojka/zena koja ima 32 godine,zivi vec 10 godina u U.S.A ,bila je usamljena pa je htela sa nekim da razgovara na srpskom zbog nostalgicnosti prema Srbiji.Po njenoj prici radi 12 sati dnevno i jedva sastavlja kraj s' krajem da prezivi.E sad ako je tako zapitao sam se kako joj onda pada na pamet da razgovara dva sata sa Srbijom a jedva prezivljava,mislim treba platiti racun posle,jel tako :).A glas se cuje kao da neko telefonira iz komshiluka :)Prvo nisam poverovao u tu pricu i uopshte u to da zove iz U.S.A,ali posle mi je poslala sms,bilo je neshto +1952.....proverio sam pozivni za U.S.A ,to je jedinica(1),tako da sam posle promenio mishljenje! Moje pitanje je : Ima li neke mogucnosti da se kucaju impulsi onome ko je pozivan a ne ko je zvao u ovom slucaju.....Da li je moguce da su se meni mozda kucali impulsi a ne njoj ??? Hvala Unapred! |