[ srki021 @ 19.02.2007. 12:53 ] @
Da li je neko uspeo da dobije zvuk na gore pomenutoj TV kartici naravno na Visti. Probao sam sve moguce drivere (stare, nove), pokretanje iz XP SP2 compatibility moda ali od zvuka nista... |
[ srki021 @ 19.02.2007. 12:53 ] @
[ srki021 @ 19.02.2007. 20:34 ] @
Problem resen
![]() [ Milan Gligorijevic @ 19.02.2007. 21:18 ] @
Još kad bi rekao kako si ga rešio...
[ srki021 @ 20.02.2007. 15:25 ] @
e ovako:
morao sam prvo da update-ujem realtec muzicku karticu sa najnovijim driver-ima za Vistu, nakon toga sam skinu winfastPVR2 koji inace nije default program za ovu karticu, skinuo sam najnovije drivere za TV karticu bas za Vistu i najvaznije je da winfastPVR2 mora da se pokrene iz XP SP2 compatibility moda da bi sve radilo kako treba [ Pipistrello @ 22.02.2007. 14:51 ] @
i ja imam sličan problem.... imam Leadtek WinFast TV2000 XP Global i vistu... instalirao sam drivere za leadtek sa njihovog sajta za ovu karticu (ima ih za vistu)... onda sam instralirao PVR2 sa cd-a koji dolazi uz karticu... i na kraju nemam zvuk... ploča je Asus S775 P5B DELUXE... (povezao sam kablićem karticu i CD konektor na matičnoj ploči...
[ pantel @ 21.04.2007. 13:23 ] @
He, he... toliko o Visti. Za sada ostajem na XP-u, tu mi radi oko 98-99% stvari (bar dok mi ne stigne kablovski net). Probao sam Vistu (64x) i već na početku problemi, nema zvuka (ikona u tray-u precrtana X) a pri tom ne prijavljuje nikakvu grešku vezanu za Realtek-ov driver. Skinuo sam novi driver i to je kao proradilo (sve je bilo u redu sa ikonom ali i dalje nije bilo zvuka). Onda sam prebacio zvucnike sa Center/Subwoofer speaker out (radilo u XP) na Line out i konačno dobio zvuk.
E sad dolazi na red WinFast TV2000 XP Expert. Imam Acronis pa lagano probam Vistu a posle vratim na Xp. Prvi put kad sam instalirao Vistu isao sam na update driver i pustio na net i sve je bilo ok. Drugi put to nije uspelo (nije propisno instalirao tv-kartu???). Našao sam na netu driver za Vistu 32/64 i rešio problem. Zatim sam instalirao WinFastPVR (najnoviju verziju) i tv/fm je radio prilično solidno (čak je automatski bilo selektovano XP SP2 compatibility). Međutim switch tv/fm nije radio (izbacivao je grešku - kao "fm recorder not found" ili "winfastPVR/DTV not found"). E, onda mi nije đavo dao mira pa sam preinstalirao winfastPVR (koristio cd od karte) i sve se sjebalo. Više nije htelo uopšte da radi čak i posle deinstaliranja i ponovnog instaliranja. Pročitao sam da je srki021 rešio problem instalirajući winfastPVR2 (probaću i to). I za kraj, instalirao sam kastorTV i on je za divno čudo radio savršeno. Ali to je samo tv. Ako neko želi da ga proba na Visti evo linka: http://www.kastortv.org/ (besplatan je). Ne znam da li da probam Vistu 32x (imam obe verzije 32/64)? Možda sa njom ima manje problema? Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|