[ absBeg @ 20.02.2007. 08:36 ] @
| Moram stricu nasnimiti muziku koju ce slusati u autu, ali kako je on totalni laik, Cd mora sadrzavati random pjesme jer on ne zna naviti CD da svira sljedecu pjesmu. E sad Nero mi pjesme uvijek sortira abecedno i tako ih i snimi sto meni ne odgovara. Pokusao sam napraviti playlistu preko winamp-a opcijom random, ali Nero ih opet sortira abecedno.
Na koji nacin preko Nere snimiti nekoliko razlicitih albuma, ali trako da su pjesme poredane random?
ps. naravno ovdje sam iskljucio opciju rucnog preimenovanja pjesama sto na kraju krajeva uopce i nije neka iskoristiva opcija  |
[ Laka BOY @ 20.02.2007. 08:52 ] @
Mozes pokusati sa forom da sortiras pjesme po velicini datoteke ili jos bolje po datumu poslednje modifikace numere.
[ Slobodan Trebovac @ 20.02.2007. 09:25 ] @
Citat:
absBeg:
ps. naravno ovdje sam iskljucio opciju rucnog preimenovanja pjesama sto na kraju krajeva uopce i nije neka iskoristiva opcija ;)
Pokusaj iskoristiti program
The Rename, za automatsko (u tvom slucaju random) preimenovanje pjesama.
[ calexx @ 20.02.2007. 13:59 ] @
Kako to misliš ne zna naviti CD da svira sledeću? Zar se to posebno radi? U svakom slučaju možeš da promešaš imena pre snimanja pa nekom rename alatkom ubaciš broj ispred i onda Nero snima tim redom. A zar taj auto cd player nema random ili shuffle dugme?
[ absBeg @ 20.02.2007. 16:42 ] @
ajde ljudi, covjek je skoro 60 godina star i ne zna ni SMS procitati. on samo ubaci CD i sam svira. prosli put sam mu navio nekoliko albuma nekog pjevaca kojeg (kasnije sam saznao) on ne voli i jadnik je skoro mjesec dana slusao njega dok nije dosao do drugog izvodjaca
sto se tice same teme, pokusat cu ovo sa rename-ovanjem iako sam to htio izbjeci....
[Ovu poruku je menjao mmwc dana 20.02.2007. u 19:59 GMT+1]
[ absBeg @ 20.02.2007. 20:05 ] @
>
Mali dodatak. Ovo sa rename radi, sto i nije bilo tesko ocekivati.
MEdjutim, zar Nero u sebi nema neku shuffle opciju?
[ vlada01us @ 22.02.2007. 23:39 ] @
Znam da malo kasnim, ali mozda posluzi. I mene to kod Nera, a i vecine programa, nervira, i nikako nisam uspeo tako da snimim. Za to koristim MP3 Disc Burner. Snima onim redom koji ti zelis.
[ žacko @ 25.02.2007. 18:04 ] @
u neri možeš kad radiš audio cd premještat pjesme kad ih dodaš na listu za prženje, i kak ih poslažeš tak će se spržit
[ absBeg @ 26.02.2007. 13:07 ] @
>
moguce, ali to ne rjesava situaciju kad imas 100 pjesama koje tako moras
rucno postaviti. ;)
[ gluepower @ 26.02.2007. 18:44 ] @
kod audio cd kako ih poslazes tako ce svirati
kod mp3 cd to nema logike. Kod snimanja mp3 cda ti je sve na cdu, nema tu slaganja nikakvog. Mozes ti u neri slagat to kolko hoces i kako hoces ali recimo 150 mp3 na cdu nije slozeno. Bilo koji player ce ih sloziti abecedno cisto reda radi, ali one nisu tako snimljene. Zamislis ih kao da su nabacane na cd bez ikakvog reda.
Znaci snimi mp3 cd u multisession, par pjesama pa drugih par pjesama i ubaci u mp3 player i on ce ih opet sloziti abecedno. Ista stvar kao da imate folder na kompjuteru i unutra 150 pjesama, mozes ih prebacivat i preslagivat kako hoces, kako ce se one prikazivat to je drugo, ali realno nijedna pjesma u tom folderu nije prva, druga ili treca.
Znaci jedini nacin pri snimanju je iskoristiti rename
ili u mp3 playeru izabrati shufle
[ absBeg @ 27.02.2007. 13:08 ] @
>
@glue...
Hvala na odlicnom odgovoru. Pojma nisam imao da ih i mp3 plejer sortira
na nacin kako si opisao ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.