[ alansco @ 22.02.2007. 09:47 ] @
Imam neki stari film koji je u dvd formatu i kada ga pustam iz dvdv power-a imam normalno prevod.Kako da ga narezem na dvd da takodje4 ima prevod,posto sam vec pokusao sa nerom i nije mi imao prevod.Hvala. |
[ alansco @ 22.02.2007. 09:47 ] @
[ Cileinteractiv @ 23.02.2007. 23:39 ] @
Pa kako sad to. Kopirao si disk i nema prevoda?!
[ alansco @ 25.02.2007. 09:54 ] @
da kada sam ga jkopirao na dvd nema prevoda samo engleski titl,i nem daje mi opciju da menjam subtitles,tj uopste se ne moze uci u subtitiles.U cemu je fora...
[ Daniel011 @ 26.02.2007. 00:50 ] @
Na koji si ga način kopirao i pomoću kog programa? Da li ti je prilikom kopiranja taj program ponudio da checkiraš subtitlove koje želiš da kopiraš i ako jeste, jesi li ih checkirao?
Da li si u Neru, prilikom narezivanja, odabrao "DVD-Video" kao tip diska? [ loooooool @ 26.02.2007. 07:32 ] @
Citat: alansco: Imam neki stari film koji je u dvd formatu i kada ga pustam iz dvdv power-a imam normalno prevod.Kako da ga narezem na dvd da takodje4 ima prevod,posto sam vec pokusao sa nerom i nije mi imao prevod.Hvala. U kom DVD formatu imas film? Imas VOB-ove i ostalo na HDD-u ili vec narezan disk? Ako ga imas na HDD-u ,moras ga narezati kao sto "Daniel011" kaze, kao DVD-Video,tj. izabrati u Neri opciju DVD-Video i onda kopirati te VOB-ove i ostalo u VIDEO_TS folder(crvene boje) u Neri (opcija,kao sto rekoh DVD-Video). Ako ne, koji si onda program koristio? [ alansco @ 03.03.2007. 08:39 ] @
Ne znam ni sam kako je taj film na hd ali znam da sam cekirao dvd video i tako to,ali jednostvano mi ne daje opcija subtitle,tako da samo ima na engleskom.Ali kad smo vec kod toga kako je najbolje sa diska prekopirati dvd ili slicno na hd.
[ Daniel011 @ 03.03.2007. 09:01 ] @
Znači, kad gledaš sa HD, imaš sve titlove, a kad sadržaj tog foldera u kome je film pomoću Nera i opcije DVD-Video narežeš na DVD, imaš samo engleski titl? To mi je, najblaže rečeno, čudno.
Možeš li da nam ovde napišeš nazive svih fajlova koji se nalaze u tom folderu na hardu u kome ti je film? Tako bismo približnije znali o čemu se radi. A ako su u tom folderu VOB-ovi, proveri sledeće, pa nam javi: uporedi sadržaj tog foldera na HD-u sa sadržajem foldera VIDEO_TS na tom narezanom DVD-u. Za upoređivanje sadržaja foldera imaš u Total Commander-u opciju Commands -> Synchronize Dirs, koju i inače uvek preporučujem posle narezivanja bilo kog diska, radi provere da li je svaki bajt diska ispravno snimljen. [ loooooool @ 03.03.2007. 11:25 ] @
lol
![]() Pa ja nisam jos cuo za program koji ti kada narezujes DVD fajlove( VOB-ove,IFO...etc ) sa HDD-a na DVD nudi opciju da biras titlove. Tebi su ocigledno ti DVD fajlovi ispreturani ili ko zna sta, u svakom slucaju jako cudno. Da li kada ga pokrenes u PowerDVD-ju imas Meni,extras i ostalo?Koliko su ti velicine ti DVD fajlovi na HDD-u, mislim u megabajtima.Jeli to mozda neki originalni DVD samo iskopiran na HD? Kako neznas kako ti se nasao na HDD-u...? Daj uradi sto covek gore kaze pa da vidimo u cemu je problem.Imao sam raznih situacija sto si tice narezivanja,editovanja i bilo cega sa DVD fajlovima, a ovo sto je tvoj problem, nikad! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|