[ stancha98 @ 24.02.2007. 16:21 ] @
Evo ovako da pocnem.Poceo sam sa standardnim prikljucivanjem: Telefonsku liniju sam prikljucio na svich,iz njega jedan kabl ide u ADSL modem-drugi se vraca u telefonski aparat. Onda sam ADSL modem pomocu usb kabla povezao sa kompom.I naravno sa srujom(adapter).Ukljucio modem,pa zatim komp.Onda instalirao sta treba...i on ga je detektovao i prijavio tamo na panelu za konekcije,ali se na ADSL modemu nije aktivirala dioda "link".Onda ja zovem njih u Telekomu i pitam zasto a oni mi kazu da ADSL modem zahteva direktnu vezu(liniju) vezanu na njega.E sada moj problem ja imam "centralu".Imam 3 broja(od kojih je jedan prijavljen za ADSL) koja su spojena preko nekog svich sistema,Tako da na telefonu mogu da koristim sve tri linije od jednom.E sad jedina varjanta koja mi pada na pamet je da ispred tog svich sistema izvucem liniju pa da direktno na nju vezem ADSL modem.E sad nisam siguran da mi u lokalu sve tri linije dolaze odvojeno?Znaci i ako dolaze da li je to moguce? Molim za vase misljenje i neki savet. Pozz! |