[ darurvumar @ 24.02.2007. 16:43 ] @
Pomagajte drugovi nekoga cu da ubijem zbog nje(sala normalno). Napravio sam Globalnu Mrezu od 20 racunara. Svi korisnici za operativni sistem koriste HP profesional sp II. Ok radi dok radi to jest do problema. Nisam napomenuo da imamo tri svicera. Desava se da prilikom pada napona na nekom od svicera i ponovnim paljenjem mreza pocinje da brlja, radi sporo, jednom reciju pravi probleme. Kao sto sam rekao odradjena je na globalnom nivou u ne postoji server. Da li postoji neki softver za prevazilazenje zagusenja (za refresh) ili neki test koji bi otkrio problem. Pomoc hitna !!! hvala unapred
[ WirelessG @ 24.02.2007. 17:28 ] @
Ako ti je losa struja, ne treba ti nikakav "programchic" vec ti treba neki dobar UPS ili nesto slicno...
[ Milos Stojanovic @ 24.02.2007. 17:37 ] @
(24.02.2007. - 19:37) Tema je premeštena iz foruma Windows mreže u forum Home Networking.
[ darurvumar @ 25.02.2007. 08:05 ] @
Nije problem sa naponom to je jedan od uzroka koji se ponekad desi pa sam ga izneo kao primer.
I ne nogu da verujem da ne moze niko da mi pomogne. Postavlja se pitanje da li j problem uopste resiv.
[ dragancesu @ 25.02.2007. 11:12 ] @
Sta je onda problem? Ako su switch-evi marke sweex ili slicni mozda je resenje da ih zamenis boljim