[ miko.s @ 25.02.2007. 09:36 ] @
pozdrav!
ne znam točno od kada, ali ne radi mi java kako treba, tj bolje rečeno , kad u browseru naiđem na neku javascript komandu, ne desi se ništa.
probao sam sa reinstalacijom jave, restartom windowsa ali opet nešto ne radi. inače koristim operu, i nisam nikada u prošle 4 godine imao problema sa njom, ali od pre 2-3 tjedna (zapravo, od kako je norton počeo izbacivati razne errore) mi java ne radi, iako je uredno instalirana. dešava se i u operi i u internet exploreru.
nortona sam reinstalirao, i sad radi, ali java ne želi niti čut... to polako nervira...
kako da osposobim javu?
[ lonelyrider_44 @ 25.02.2007. 15:09 ] @
Da li si proverio da li je java ukljuchena u "tools/quick preferences/enable java"?
[ miko.s @ 25.02.2007. 17:20 ] @
da. upaljena je. ali isto me tako zahebava i u IE. ne znam šta mu je, a blesavo mi je reinstalirat win samo zbog jave. ali opet, takvo surfanje nema smisla...
šta bih mogao napraviti za ju ponovno osposobiti?
[ lonelyrider_44 @ 25.02.2007. 21:32 ] @
Da budem iskren, ne znam o chemu se tu radi.. Pada mi na pamet mozda identifikacija Opere? mozda da probash da stavish da se identifikuje kao IE? I reci o kojim sajtovima je rech, iako verovatno java ne radi generalno, ali opet, moramo od negde poci...
[ miko.s @ 26.02.2007. 20:03 ] @
pa recimo, www.hgspot.hr (svi oni linkovi na uređaje), www.ve-mil.hr, isto tako ne radi. dosta foruma... ne znam, ali je krajnje neugodno...probao sam pogasit firewall i anitivirus (potpuno deinstalirat nortona) ali nije pomoglo... gubim živce...
[ miko.s @ 08.03.2007. 16:30 ] @
evo samo da izvijestim. java je proradila sama od sebe, jučer mi se čini, nisam ništa dirao na sistemu, niti na operi, niti na javi, jednostavno nešto je puklo windowse u mozak i opet sve radi. riješen problem.
pozdrav svima.