[ husein.j @ 25.02.2007. 17:46 ] @
| Dali postoji program,ili nesto slicno da kada pricam preko mikrofona da odmah bude echo,da se cuje na zvucnicima, kao uzivo preko velikih ozvucenja,a ne da kasnije podesajem u nekim programima npr.cool edit i sl.Unaprijed Hvala |
[ djyova @ 25.02.2007. 18:48 ] @
Postoji, ali i ne samo to:
http://www.audio4fun.com/
[ husein.j @ 25.02.2007. 19:28 ] @
ja sam mislio da echo ima odmah kada se prica,kao kada ide muzika uzivo,a ne da se kasnije dodaju efekti,kao preko miksete da pricam
[ djyova @ 25.02.2007. 20:53 ] @
Da li si ti uopste pogledao link, i da li uopste znas sta hoces?
Change your voice in real-time to any voice you like; add effects, use it for voice-over, chat, phone, game, anonymity, parody, recording, song remix, voice messaging, greeting, loyalty test...
[ acaradio @ 25.02.2007. 23:47 ] @
Citat:
djyova: Change your voice in
real-time to any voice you like; add effects, use it for voice-over, chat, phone, game, anonymity, parody, recording, song remix, voice messaging, greeting, loyalty test...
Would you be so kind to translate these terms ?
Ok je sto koristimo strucne termine iz engleskog jezika, ali cenim da je covek pocetnik pa mu treba objasnjenje na srpskom (ili nekom srodnom) jeziku, umesto sto si uradio samo copy/paste....mislim, ako si vec namerio da mu nesto objasnis
[ djyova @ 26.02.2007. 00:21 ] @
Pa bre mislio sam da
real-time (realno-vreme) svako razume sta znaci. Probao sam ranije kad se pojavio taj program, i stvarno radi u realnom vremenu. Doduse tada sam imao slabu masinu pa se javljalo kasnjenje u promeni glasa, ali predpostvljam da sa danasnjim masinama ne bi trebalo da bude problema.
A sto se tice odgovora, svaka akcija ima reakciju.

[ 3D-Elite @ 26.02.2007. 01:02 ] @
Mislim da to kasnjenje nema veze sa "jacinom" kompjutera...vec kvalitetom audio kartice!
[ acaradio @ 26.02.2007. 07:30 ] @
Citat:
djyova: Pa bre mislio sam da
real-time (realno-vreme) svako razume sta znaci
Nisam odreagovao na "real-time" (nisam ni primetio da je boldovano), vec na ceo tekst koji si prekopirao ovde.
Citat:
3D-Elite: Mislim da to kasnjenje nema veze sa "jacinom" kompjutera...vec kvalitetom audio kartice!
Da, tacnije sa njenim mogucnostima da podrzi ASIO protokol.
[ husein.j @ 26.02.2007. 08:32 ] @
Hvala vam svima
[ fLuXx @ 27.02.2007. 23:22 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.