[ Dekac_ @ 26.02.2007. 22:06 ] @
jel ima neko mozda ideju koji program bi mogao da prima pppoe, i modem konekcije i da im prosledjuje internet konekciju |
[ Dekac_ @ 26.02.2007. 22:06 ] @
[ someone_bl @ 27.02.2007. 08:17 ] @
Sta tacno zelis da uradis?
Da se bavis Internet Servis Provajdinogm ili sta? [ Dekac_ @ 27.02.2007. 10:03 ] @
potrebno mi je nesto takvo za neku srednju mrezu mrezu od 15-ak racunara(koji bi se kacili na net putem pppoe konekcije) i za pojedine racunare koji bi se kacili na net preko modemske veze?
znaci moglo bi se reci Internet Servis Provajdinogm [ someone_bl @ 27.02.2007. 11:01 ] @
Nisi specificirao kakve modeme imas? da li je to neki PRI ISDN koji zavrsava na nekom ruteru ili imas u nekom racunaru 5 analognih/ISDN modema, da li imas mozda neki modem pool ili sta?
Sto se tice PPPoE Servera to ti samo moze pomoci Linux, Mikrotik, ili recimo CISCO ruter neke vise serije. Za modeme mozes da iskoristis i windows IAS sa RAS-om. [ Dekac_ @ 27.02.2007. 11:17 ] @
e sad interesuje me kako sve to da podesim i dali bi mogao da sluzi i obican incoming connnection posto sam uspeo sve lepo da povezem preko njega(znaci i korisnike preko pppoe konekcije i sa modema korisnike) ali nisam uspeo nikako da im pustim net i dali je to izvodljivo i kako????
[ someone_bl @ 05.03.2007. 12:23 ] @
Citat: Dekac_: ...posto sam uspeo sve lepo da povezem preko njega(znaci i korisnike preko pppoe konekcije i sa modema korisnike) ... Zivo me zanima kako si natjerao Windows da ti prihvata PPPoE konekcije kada Microsoft zvanicno kaze da to ne moze! [ Dekac_ @ 06.03.2007. 10:01 ] @
veoma prosto preko "raspppoe" pomocu tog drajvera mozes da instaliras i preko incoming conection da prima pppoe konekcije?
ako treba objasnjenje kako da se instalira ostavite post samo je problem kako da serujem internet konekciju tim konekcijama odnosno "incoming conection" ako neko zna kako nek odgovori Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|