[ db05 @ 28.02.2007. 09:58 ] @
Imam jedan problem sa language bar kad startujem windows xp sp2 ne stalno ponekad language bar mi se poremetuje ima jedan language bar pa jos dva The Language bar i dole sve mi je zeznuto levo je language bar nekad u sredini.
Ako neko zna sta je ovo nek mi kaze skoro jedna godina trazim ovo gresku

Ako treba postavucu i sliku od ovog problema
[ fLuXx @ 01.03.2007. 00:47 ] @
Nisam te razumeo, Language bar nije na svom mestu ili ti se pojavljuju nove ikonice, ili oba odjednom ili nista od toga? U svakom slucaju, ako se pomeraju, uradi lock tastbar, ako ih imas vise, desni klik-additional icons in taskbar. Mada, s obzirom da nisi nasao resenje godinu dana, pretpostavljam da nije nista od ovih gluposti. Ako nikako nisi uspeo da resis problem, uradi sledece: otvori novi account (start-control panel-acounts), uloguj se na njega i vidi da li ti se problem ponavlja. Ako ne, preseli fajlove sa starog naloga na novi i stari izbrisi. Ja sam tako resio mnogo win bugova, cak i sa language barom (nije hteo da menja jezike nego je stalno vracao na engleski). Uploaduj i sliku, mozda ce neko sa foruma da prepozna problem koji je i on imao, pa ce ti pomoci.

Pozdrav!
[ zoran_dojkic @ 01.03.2007. 13:24 ] @
http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm
[ db05 @ 01.03.2007. 17:05 ] @
slike sa problem

[ Milan Gligorijevic @ 01.03.2007. 17:10 ] @
Na drugoj i trećoj slici se jasno vide "tačkice" (graničnici) koje možeš pomerati i zato ti je to tako. Malo se igraj oko toga i dobićeš traženi rezultat.
[ fLuXx @ 01.03.2007. 17:35 ] @
Uuuu, pa vidim sta je problem: ti si ocigledno instalirao neki soft za language bar ili ti se uvukao neky spyware/virus. U listi (koju sam video sa slika koje si poslao) ne bi trebalo da imas stavke "The Language Bar", vec samo "Language Bar", ove druge dve su lazne i verovatno su spyware i ja ih, recimo, nemam. Probaj da ih iskljucis, a ako nece, instaliraj neki antivirus ili antispyware kao npr. Spybot Search & Destroy. Ako ti ni ovo ne uradi posao, onda deinstaliraj sve programe koje mislis da bi mogli imati veze sa tim. Za dalje cemo da vidimo. Pozz.
[ Nenad Vranjanac @ 01.03.2007. 18:44 ] @
ja sam imao isti problem, i nije bilo do spywarea, vec jednostavno bag.
resio sam ga tako sto sam se igrao sa opcijama, ukljucivao, iskljucivao i kad sam ih sve vratio nazad, posle restarta sve se normalizovalo.

pokusaj da iskljucis privremeno sve language barove ( i "the" i pravi), i malo cackaj po regional & language, pa restart itd.
[ db05 @ 02.03.2007. 00:28 ] @
Da ovo je bag iz samog sitema i mislim da je microsoftov bag u neko datoteke u Office pakete 2003 i 2007
a skenirao sam celosno PC od viruse i spyware nemam cist je