[ radiator @ 28.02.2007. 22:21 ] @
cd player neke cd-e čita a neke ne....naime one koje ne želi pročitati malo zavrti cd i napiše "no disc"ali u koliko taj cd još dodatno ručno zavrtim on ga svaki put uspije pročitati.
Našao sam shemu i manuale ali bi mi dobro došao u koliko netko ima da presnimim servisni disc pod imenom szzp1054c
Naravno ako je netko imao sličnu grešku neka pomaže da ne luta.
pozdrav i hvala..
[ Euronymous @ 28.02.2007. 22:51 ] @
Imao sam takav problem sa TASCAM-450 playerom, nisam ni pokusavao da trazim sta je kvar, pocup'o sam iz njega sta je valjalo i sad mi zaoooo
[ radiator @ 28.02.2007. 23:51 ] @
ma vjerujem ali ja ovog ne mogu da cupam jer nije moj:-)volio bih rijesiti problem posto imam dva identicna playera sa istim kvarom...
[ SaleSk @ 04.03.2007. 18:47 ] @
naprskaj spin motor kontak sprejom odozdo kroz rupice gde se nalaze cetkice,ostavi da da malo odstoji nekih 15 minuta,onda stavi kapljicu mashinskog ulja na osovinicu sa gornje strane i probaj....nadam se da si lepo ocistio laser...ne alkoholom....(naravno) ako nisi znao :))
Najbolje bi bilo da promenish taj motor,posto ova varijanta ti je koliko da probash...to je prilicno star cd i uglavnom kolektor i cetkice na samom motoru su ostecene...jer kazes da kada okrenes rucno cd onda krene....moguche da je i drajver koj upravlja tim motorom...ali ipak mislim da je motor u pitanju...probaj onu prvu variijantu da ne bi kupovao motor za dz. :)