[ ZeRo8 @ 01.03.2007. 12:41 ] @
| Treba mi program slican Accessu. Morao bi da ima jos dodatne funkcije:
- recimo da "Rachune" koje trebam da izstampam mogu menjati (mislim na izgled, mozda ubacim neku sliku ... dodam koji tekst i sl.)
- da formulare mogu menjati (isto kao i kod racuna)
Sve jedno je da li je online ili stand alone.
hvala unapred |
[ Zidar @ 01.03.2007. 13:29 ] @
Citat:
Treba mi program slican Accessu. Morao bi da ima jos dodatne funkcije:
Obrati se Microsoftu ili Borlandu ili tako nekom. Oni to uglavnom rade, manje vise uspesno.
:-)
[ ZeRo8 @ 01.03.2007. 15:13 ] @
;) Nisi mi bas pomogo
[ axx420 @ 01.03.2007. 19:01 ] @
U potpunosti se slažem sa izjavom Zidara.
Ako ti to nije od pomoći, ili su gore pomenute firme trenutno zauzete, probaj u Accessu da izmeniš "rachune" i formulare, svejedno je online ili stand alone.
Javi nam da li si bio uspešan :)
[ Pro Sound service @ 16.05.2007. 20:11 ] @
Ako znas nekoga ko radi programe u VB - to ti dodje dosta lako. Ja sam radio slicne stvari ali tako da formiram excel dokument a onda preko VB-a popunjavam polja u tabeli (inace, moj program je vodio artikle u access-u). U sam sheet excel-a stavis sliku koju oces, logotip firme i slicno. Ako se formira racun, onda tu treba staviti na kraju i txt polje iznosa koje se takodje generise iz VB-a. Na kraju krajeva, i excel ima svoju automatiku preko makroa i formula koje povezuju vise polja u tabeli ... Ako ti je aplikacija u celosti radjena u access-u onda ti treba neko ko se razume u programiranje jer ako bilo sta radis ima velike sanse da pokvaris i da ti ceo program zaglavljuje.
Savet: Pre svakog cackanja, za svaki slucaj iskopiraj celu bazu podataka ako ti eksperiment ne uspe.
[ sstanko78 @ 20.05.2007. 18:26 ] @
Pošalji mi zahteve na
[email protected]. Pokušaću da ti nađem nešto
slično ili baš to što ti treba
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.