[ bakara @ 02.03.2007. 10:48 ] @
Presao sam na win vista a sa njom dolazi i IE7, problem je u tome sto ne mogu vrsiti on line placanja preko web stranice, vec mogu samo gledati stanje.
Na XP i IE6 je sve to lepo radilo, naravno posedujem mini CD koji je potreban, ali sa sajta banke ne mogu instalirati sertifikat koji je ranije bio potreban, u razgovoru sa teh. podrskom sam saznao da taj sertifikat nije vise potrebno instalirati ?!

Kada pristupim sajtu i pokusam da se ulogujem sa mini CD dobijam ovakvu poruku:

Mislim da negde gresim, ali ne uspevam da nadjem gde...

Da li se pored IE7 moze instalirati i IE6, ili koristiti neki drugi browser?
[ dejankr @ 02.03.2007. 13:34 ] @
Isti problem ima i aplikacija Raiffeisen banke, koja čini mi se koristi istu web aplikaciju kao i Intesa. Doduše, kod RB piše sitnim slovima da aplikacija ne radi na IE7.

Mogu samo da kažem da ne razumem ovakvo ponašanje većine banaka kod nas. Kako banka koja drži do sebe može imati web aplikaciju koja radi samo na jednoj verziji jednog browsera? Pri tome, da bi uopšte koristio aplikaciju moraš da menjaš podešavanja svog browsera. Kako da ozbiljno shvatiš banku, koja svoj sertifikat potpisuje sama umesto da plati da bi je verifikovao neki trusted CA? Valjda im je skupo, šta li?! Pa svaki prosečan korisnik bi odustao od korišćenja web aplikacije kada mu se u IE7 pojavi onaj ekran sa preporukom da zatvori prozor.