[ jakov1 @ 02.03.2007. 11:39 ] @
Pri instalaciji Windows viste dobijam gresku: SCSI and RAID controllers: VAX347s SCSI Controller |
[ jakov1 @ 02.03.2007. 11:39 ] @
[ Miroslav Jeftić @ 02.03.2007. 12:20 ] @
Imaš li neki virtuelni cd softver na računaru (Alcohol 120%, Daemon Tools...)? Ako imaš, deinstaliraj ga pre instalacije Viste.
[ nenadstopa @ 25.03.2007. 21:19 ] @
Meni izlazi error code ...........missing or corupte file !!!Sta bi to moglo biti?A vec je instalirana ista vista na drugi comp i sve je ok!!
[ MILAN. @ 25.03.2007. 22:26 ] @
meni se desava da mi nakon instalacije nForce drivera za chipset izbaci plavi ekran sa porukom o problemu royal.sys, onda pokrenem last known good configuration i sve se vrati u normalu. sa SATA hard disk mi pise da je ATA device, da li je tako i kod drugih?
[ Deda_Mraz @ 26.03.2007. 10:35 ] @
Trebalo bi da ti detektuje SATA i da ti prikaže kao tako. Čim ti izbacu F8 mode nešto tu ne valja!?
Citat: Miroslav Jeftić: Imaš li neki virtuelni cd softver na računaru (Alcohol 120%, Daemon Tools...)? Ako imaš, deinstaliraj ga pre instalacije Viste. Ovo bi moglo i ne mora da bude uzrok problema, jedno vreme sam imao 3 virtualna drajva plus dva moja fizička i Vista se normalno instalirala itd itd. Pre par dana kada sam digao X64 sistem i hteo da instaliram vistu (imao sam samo jedan virtual drive sa Daemon T.) nije htelo jednostavno izbaci me iz instalacije. Onda sam obrisao taj virtualni CD i instaliralo se iz prve. Citat: nenadstopa: Meni izlazi error code ...........missing or corupte file !!!Sta bi to moglo biti?A vec je instalirana ista vista na drugi comp i sve je ok!! Moguće da ti je na tom mestu odakle treba da pročita važan instalacioni fajl disk ogreban, pa ti zbog toga izbacuje takvu grešku! [ Nenad Vranjanac @ 26.03.2007. 15:03 ] @
VAX347s je alcoholov virtuelni uredjaj.
http://thevistaforums.com/index.php?showtopic=7205&view=new tako da ako izbacuje tu gresku, miroslav je u pravu, treba prvo to ukloniti. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|