[ Sadun @ 04.03.2007. 09:44 ] @
Sta mislite o ovome?
http://www.bit-tech.net/news/2...high-speed_vista_installation/
Kazu da se Vista moze instalirati preko USB flash-a i to za desetak minuta! Naravno, treba nam high-speed USB flash odgovarajuce velicine. Znam da za Vistu treba 15GB slobodnog prostora na HDD-u za instalaciju. A koja je velicina fajlova za instalaciju? Ako se ne varam Vista je na DVD-u, znaci sigurno oko 4GB!?
[ mizob @ 04.03.2007. 10:22 ] @
Oko 3 GB je instalacija viste, tj instalacioni fajlovi na dvdu, sto opet dodje da ti je potrebam usb flash od min 4GB, ali uskoro nece ni to biti problem kako je pocelo brzo dolaze po prihvatljivoj ceni flash-ovi sa sve vise memorije.
[ nmilosev @ 04.03.2007. 10:51 ] @
Čuo sam negde da je prosek vremena za instaliranje Viste 24 min. Kod mene 17 , ali zato sećam se betu sam instalirao oko 1 sat i oko 30 minuta..

Nešto su se igrali
[ Deda_Mraz @ 04.03.2007. 13:11 ] @
Za prvu verziju Longhorn-a ne sećam se kodnog broja, na mojoj mašini koja je u to vreme kada je Longhorn izašao bila jedna od malo jačih, trebalo je oko 1sat i 50 min za instalaciju... a ono bagovito bože sačuvaj

Sve u svemu Vista se dosta brže instalira od XP-a, kada se ide skroz čista instalacija bez ghost-ovanja i ostalih pomagala.