[ genijeurazvoju @ 04.03.2007. 15:30 ] @
Postovanje svima........

evo imam jedan problem koji me muci pa cu ga podeliti sa vama,nadam se da cemo ga resiti svi zajedno.Hteo sam da kupim telefon ili PDA koji moze da otvara stranice na internetu sa flash animacijom....pokusao sam sa obicnim telefonom preko GPRS ali takve animacije ostaju crne i sam telefon ih ne otvara.Konkretno meni treba za pracenje cena koje se stalno menjaju pa su uradjene u flashu a evo i sajta o kome pricam www.belex.co.yu .AKo neko zna kako mogu da pratim ovaj sajt nek mi predlozi koja kombinacija je nalbolja.Da li neki telefon i koji ili PDA i koji???


hvala puno
[ genijeurazvoju @ 04.03.2007. 23:02 ] @
Nisam jedno naveo mislio am na neki PDA koji ima sim karticu i konektuje se preko gprs na internet.Da li takav PDA otvara sve flash animacije na nekom sajtu
[ momsab @ 05.03.2007. 16:00 ] @
nadjes flash za taj telefon ili taj Windows, ako postoji uopste
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 06.03.2007. 17:35 ] @
Flash player, sam po sebi ne postoji, ali bi trebalo da se strane sa inkorporiranim flash sadržajem normalno otvaraju u Pocket IE-u. Ovo kaže teorija, a praxa se često pokaže potpuno suprotnom :)

Otvorio sam belexovu stranu i u Mobile Operi i u Pocket IE-u i ni jedan browser nije učitao ticker. Pretpostavljam da ti je on važan.

Videćeš da i ako probaš direktno da mu pristupiš, nećeš moći da ga otvoriš, već će ti biti ponuđena opcija da ga sačuvaš.

Ako imaš vremena, poigraj se..napravi laganu html stranu, a u nju ubaci taj njihov tiker i pošalji mi link do nje, da vidim da li će ići sa takvom stranom.

Posle tu stranu baciš negde na hosting i možeš da joj pristupaš sa svog PDA, a swf linkuj sa njihovog sajta.
[ Twilight Zone @ 06.03.2007. 22:46 ] @
PDA podrzavaju flash do verzije 6,a ovi novi sajtovi se rade u verzijama 8,9.Necesx moci da vidisx sadrzaj flash sajtova , .flv i .swf ekstenzije.