[ ilDuceo @ 06.03.2007. 20:58 ] @
Problem je sledeci.... Pri insta jednostavno zakuca, tj. dok instalacija jos ni ne pocne, znaci pre odabiranja particije za instalaciju!
[ Deda_Mraz @ 06.03.2007. 23:40 ] @
Da li ti je Cd/Dvd drive u redu? Jel ti je cd izgreban, da li si pokušao sa drugim instalacionim diskom?
Uradi low format hdd-a.
[ davidoff221 @ 07.03.2007. 01:14 ] @
Proveri to sto ti kaze Deda mraz mozda ti je citac pri izdisaju ili mozda ogreban disk! Iz licnog iskustva moze da bude i da ti je neki hardverski deo na izdisaju,tipa hard itd..
[ ilDuceo @ 07.03.2007. 09:51 ] @
CD jeste malo izgreban, ali na drugom kompu na kom sam pokusao radi normalno! Cd/Dvd drive je u redu, ima oba, a nece ni na jednom! Malo mi je frka da uradim format, nije moj komp (od drugara je)... pa sta ako mi se desi da ne mogu da podignem system vise!
[ Deda_Mraz @ 08.03.2007. 13:48 ] @
Sistem nećeš više nikad moći da podigneš ukoliko ti se desi sledeće:

1. Crkne ti hard disk
5. Nemaš para za drugi

To ti je jedina opcija da ne možeš da podigneš više sistem, sve ostalo se da rešiti u hodu.

Recimo ja imam Pionnirov dvd-rw i on čas hoće da čita neke diskove čas neće, a drive je star možda nešto jače od godinu ipo dana ne više, loša serija i to je to.

Pa sa tog kompa na kome si pokušao da instaliraš i radi normalno, skini drive i nakači ga an taj komp što neće i kraj priče!
[ bole_i @ 08.03.2007. 14:47 ] @
Ili eventualno probaj sa nekim drugim diskom
[ ilDuceo @ 15.03.2007. 13:16 ] @
Probao sam sa 3 razlicita diska i 2 cd/dvd roma - stalno se desava isto!

Pokusao sam da raskacim sve sa kompa (ostavim samo osnovno) i onda uradim, medjutim, ni to nije pomoglo!
[ Miroslav Jeftić @ 15.03.2007. 13:30 ] @
Proveri/istestiraj RAM memoriju, zna da uzrokuje slično ponašanje.
[ ilDuceo @ 15.03.2007. 13:55 ] @
Setio sam se toga, cak sam stavljao i druge module koji provereno rade! Sve zivo mi je palo na pamet i nista ne pomaze! Postojeci XP lepo radi, ali nece da instalira drugi!
[ nasta @ 15.03.2007. 14:29 ] @
Imao sam slican problem. Bio je istaliran XP SP1 koji je radio normalno. Sa novom instalacijom XP-a (SP2) krenuli su problemi. Posle update-a BIOS-a sve je proslo bez problema. Tako da proveri prvo BIOS pa onda instalacija.
Pozdrav.
[ ilDuceo @ 15.03.2007. 17:33 ] @
Proveravao sam i podesavanja u BIOSu....bez rezultata! Postajem ocajan povodom toga!:(