[ palenta @ 07.03.2007. 16:30 ] @
Kao prvo da dam neke najosnovnije podatke. Imam Wlan dsl router "gigaset SE555" na dva compa, također koristim i "Comodo firewall" Instalirao sam Emule (portovi 4662 i 4672), podesio sve prema uputama i radi mi ok jedino vidim da mi je stalno Low ID. E sad neko mi je rekao da mogu da dobijem High ID ako u routeru podesim "port forwarding" za e-Mule portove Našao sam neke upute i prema njima podesio sve kako piše. Evo tih uputa, citiram: High ID češ dobiti pomoću port triggeringa, jer kod port triggeringa tko god zatraži paket kroz otvoreni port, otvara mu se mogućnost da i primi paket kroz taj isti port U routeru ajde---Advanced Settings--->Address Translation (NAT)--->Port Forwarding i tamo su ti kolone u koje moraš upisivati slijedeće podatke TCP - 4662 - TCP - 4662 - e-Mule - kvačica ---add UDP - 4672 - UDP - 4672 - e-Mule - kvačica---add OK Međutim i nakon toga i dalje mi je LOW ID u e-Mule a kad idem provjerit portove i kliknem na "test ports" otvori se browser i dolazi poruka "TCP test failed! UDP test will not be performed." Za probu sam na trenutak isključio Comodo (allow all) ali ni to ne pomaže Nikako mi nije jasno zašto neče da radi |