[ sekirant @ 07.03.2007. 23:09 ] @
imam 7 računara u mreži jedan server i 6 user računara na kojima je WIRELES, naime riječ je u tome što sam ugasio računare i sutri dan opet upalio na serveru ima internet konekcije (napomena WIRELES JE konekcija) a na user nema pokusam sa repair on mi izbaci error clearing the DNS cache sto i uradim naredbom (ipconfig /flushdns) on mi ponovo javlja could not flush the DNS resolve cache: function failed during execution. opet sam prisao ovom problemu dje sam isao ( Control Panel - Administrative Tools - Services - DNS Client i postavio na General tab - Startup type: Automatic <--postavim automatski i na kraju Service Status Startam i opet idem (ipconfig /flushdns) gdje mi javi sledeće Windows IP Configuration Successfully flushed the DNS Resolver Cache ZNAČI OK SVE al IPAK nema KONEKCIJE mreža normalno radi sve igrice u mreži normalno rade sam je problem u tome sto konekcije nema pa ako može neko dami rješi što prije ovaj problem hvala i send mi na e-mail [email protected] unapred se zahvaljujem |